ИСКРЕНО ДО КОСТИ ОД МЕНЕ

Kolubara

Редакција ОМ ми је послала питања за рођендански интервју.

1. Честитамо, опиши у једној ријечи, како се осјећаш, ако подвучеш црту а да није лајнер?

– Остварено!

2. Које су ти данас жеље?

– Здравље, да потраје а све остале су остварене, додуше, није увијек било лако доћи до тог стања али је епилог позитиван.

3. Је ли срећа пресудна за успјех, тај коначни, животни?

– Тај фактор јесте битан али пресудна је храброст, мудрост, осјећај правог тренутка за реакцију и свакако знање о психологији људи који те окружују.

4. Шта дозивљаваш као свој највећи успјех а шта неуспјех?

– Смирај који сам себи обезбједила одстрањујући ликове који су створени да узнемирују сваког око себе у животу а ово друго…. што нисам на вријеме запросила др Несторовића! Ха, хааа, њега стварно волим и то је човјек који треба свакој жени.

5. Какав треба бити мушкарац да прати или води Н.К.?

– Човјечан! Данас је то јако тешко наћи. Људи су себични, коплексаши, оскудног духовног образовања, претворени у компјутере….много тога што је покварило овај чаробни свијет.

6. Које своје особине волиш а које баш и не?

– Страст према животу, реинкарнација послије невремена и цунамија, осјећај правдољубивости и храброст. Сваких 20 год. правим животне резове од којих би многи, заледили се! Не волим, страст према сладоледу, трешњама, слаткишима, расипање на пуно ствари у једном тренутку.

7. Како се носиш са тугом и шта те највише обрадовало?

– Тугујем и живим с тим не оптерећујући друге. Тугујем за драгим и великим људима којих више нема, родитељима, сестром…неким заблудама. Моја дјеца и зетови, унуке, радујем се пријатељима као данас кад стижу њихове поруке љубави, радује ме свака прича коју напишем и видим да је људи читају и значи им. Радују ме фотографије свих вазних догађаја у прошлости, путовања, сјећања на дјетињство пуно среће и благостања.

8. За крај, изабери поруку?!

– Нема краја! Ако си часно живио остаћеш трајати у другим људима који ће те помињати, мало копирати и тај дух ће наставити да живи. То није мало. Зато, не јури на големо, ил’ је кост или непечено!

Ваша Неда Козомара!

MD MONTEL