ПАД КАБАЛЕ! Језиве педофилске шифре Обаме и Хилари: Дјечак (хот-дог), дјевојчица (сир)

JP Putevi Brcko

Кључ је у његовој повезаности са врхом империје зла, што откривају контроверзни твитови и поруке које добија, слике беба на продају, зоофилија, дјечја порнографија, хомосексуализам… Чим је афера букнула, са лога пицерије скинут је педофилски знак.

ИСПОРУКА ЗА САТ

Алефантис је на зидовима пицерије давао простор умјетницима сумњивог стваралаштва којима су заједнички призори канибализма и нескривена мржња према Трампу, представљеном као змија, итд. И то све у ресторану наводно намјењеном породицама са дјецом.

Q-anon, организација која се бори против кабале, основано сумња да елита тргује бебама и дјецом која завршавају силована, мучена и убијена. Викиликс је 2016. открио мејлове Џона Подесте, сиве еминенције америчког политичког врха, који је најближи Хилари Клинтон, у којима се помињу ријечи пица, хот-дог, сир, паста, а у једном од мејлова пита Алефантиса:

– Може ли пица за сат времена?


Попуст на мучење болесних?!

Да се не ради о обичној пицерији, већ о ђавољем леглу, говори заштићени одјељак на сајту гдје се могу наручити пице (у ствари дјеца) по баснословним цијенама.

Хакери су провалили један документ у коме наводно пише нешто у шта је тешко повјеровати:

– Овог мјесеца имамо пет свјежих пица за ваше уживање. Такође, имамо и четири преживјеле пице од прошлог мјесеца. Све су на распродаји, по изузетно ниској цијени, јер су у лошем здравственом стању и не очекује се да ће преживети, па је захтев да послије једења пице завршите своју сесију. Овог мјесеца понуда укључује 30 одсто попуста на мучење (?!).

Језиво, скривено значење поруке постаје застрашујуће јасно када се зна да је у шифрама педофила пица у ствари дијете, сир – дјевојчица, паста и хот-дог – дјечак, сладолед – мушке проститутке, орах – тамнопути, сос – оргије, мапа – сперма.

У једној Подестиној поруци пише:

– Умјесто пасте и одличних сосева, било је прелијепо окусити понуду сирева, њам!

Шифре које су користили

пица – дијете
сир – дјевојчица
паста и хот-дог – дјечак
сладолед – мушке проститутке
орах – тамнопути
сос – оргије
мапа – сперма

МИЛИОН ОД СОРОША

Да ли је због тога Хилари Клинтон обрисала 33.000 мејлова? Да ли ово објашњава шта је Барак Обама мислио када је наручио хот-догове и пице у вриједности од 65.000 долара и који су усред ноћи из Чикага долетили у Бијелу кућу за приватну забаву? Да ли је због тога Хилари послала Обами поруку да убудуће буде опрезнији и да се држи провјерених локација, да не прави спектакле од тога јер би то „значило наш пад“?

Алефантис је имао љубавну аферу са Дејвидом Броком, оснивачем агенције „Медијима је стало до Америке“, која се, укратко речено, бави цензуром свега што се не уклапа у шему мејнстрим медија. Брокова агенција је 2010. примила милион долара од Џорџа Сороша, а задатак је био да се цензуришу сви негативни текстови о Хилари Клинтон на друштвеним мрежама.

Извор: Српски телеграф/Република.рс

MD MONTEL