У Будви САЈ упао у Општину: Ухапшени и пребијени Царевић, његови син и брат, ухапшени и Радовић, Божовић, Јовановић, Вујовић, Микијељ

SAD-Crna Gora

JP Putevi Brcko

У Будви је тренутно хаос ипсред општине. САЈ је упао у Општину Будва.

Градоначелник Будве Марко Царевић и предсједник Скупштине општине (СО) Будва Крсто Радовић, ухапшени су јутрос испред зграде Општине. Како се чуло на лајву који преноси Ива Бајковић, Царевић је претучен брутално.

Ухапшени су и менаџер Општине Будва Мило Божовић, секретар за инвестиција Младен Микијељ, Никола Јовановић, шеф Царевићевог кабинета, као и Ђорђе Вујовић, Царевићев савјетник и бивши предсједник СО Будва. 

Како сазнајемо Ђорђе Вујовић, бивши предсједник СО Будва и актуелни савјетник предсједника општине, пребијен и бачен са степеништа. Налази се у будванском дому здравља са озбиљним повредама кичме.

Царевић и остали функционери су у одјељењу ЦБ Будва, са повредама, али како сазнајемо, нијесу хтјели да их повезу у Дом здравља, већ су тамо долазила амбулантна кола.

Вујовић бачен са степеништа

Ухапшени су и син и брат Марка Царевића

У јутрошњој акцији САЈ-а ухапшени су и син и брат Марка Царевића.

Будва

Има много повријеђених како се чује на лајву из Будве.

Рано јутрос, кренуо је нови напад појачаних полицијских снага на зграду СО Будва.

Након што је синоћ одустала од асистенције Управној инспекцији за насилну смјене власти у Будви, полиција је како сазнајемо рана јутрос опколила зграду Општине.

„Кренула полиција у зграду Општине, кратко је речено из Демократског фронта Будва.

Подсјетимо, Управна инспекција синоћ је дошла је у просторије Општине Будва, заједно са Владимиром Булатовићем и Снежаном Куч, у намјери да их уведе као нове функционере, али општинска власт није дозволила приступ.

Марко Бато Царевић поднио је кривичне пријаве против три инспектора Управне инспекције, као и против одборнице ДПС Снежане Куч и лидер будванског одбора Црногорске Владимира Булатовића због „злоупотребе службеног положаја, стварања криминалне организације за насилно преотимање власти и упад у службене просторије“.

Крсто Радовић и Царевић синоћ су позвали окупљене да оду кућама, а они остали у згради Општине.

 

MD MONTEL