Након саобраћајне незгоде једно лице лишено слободе, а четворо повријеђено

JP Putevi Brcko

На раскрсници улица Мостарска и Нови Брод, дана 25.06.2020. године у 00.55 сати, догодила се саобраћајна незгода у којој је више лица повријеђено.

На лице мјеста одмах су изашли полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ и утврдили да су у саобраћајној незгоди учествовали возачи два моторна возила марке “Опел” и марке “Форд”, док су санитетским возилом Службе хитне медицинске помоћи у болницу одвезена четири лица, гдје је за двоје лица констатовано да су задобила тешке тјелесне повреде, а два лица лаке тјелесне повреде.

На мјесту догађаја полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су извршили увиђај и о свему обавијестили дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ. С обзиром да је возач моторног возила “Форд”иницијала Ш.А. почињењем саобраћајне незгоде усљед одузимања права и првенства пролаза и дејства алкохола у организму у 23.32. сата искључен из саобраћаја због прекршаја из члана 174. став 2 ЗООБС-а на путевима у БиХ, исти је у 05.00 сати лишен слободе због основане сумње да је извршио кривично дјело “Угрожавање јавног саобраћаја због омамљености” из члана 327 Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ. Лице Ш.А. ће током дана уз извјештај бити предато Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ.

MD MONTEL