Најбољи секс почиње добром предигром

JP Putevi Brcko

Уколико желите своју партнерку довести до ужитка какав ће дуго памтити, требали бисте се јој се посветити како би је довели у одговарајуће расположење. Иако ће вам можда звучати пассе љубљење је најбољи део предигре.

Предигру можете започети секси порукама током дана. Ако нисте заједно можете јој слати поруке попут “Једва чекам да те видим у кревету.”

Будући да предигра треба бити спора немојте журити док је скидате. Лагано скидајте комад по комад одеће и фокусирајте се на делове тела које сте управо открили. Посветите им пажњу уснама.

Уколико нисте сигурни шта ваша партнерка воли, питајте је. Већина жена ће ценити то што бринете о њеном задовољству. Ако види да се трудите сигурно ће се потрудити да вам узврати.

Добра квалитета предигре надиграва њен квантитет, јер ако партнерка примети да идете кроз испробана правила само како би дошли до секса она ће то приметити и требаће јој више времена да се узбуди.

Осим тога не бисте се требали фокусирати само на гениталије. Жене имају и друге ерогене зоне попут врата, груди и бедара.

На крају немојте заборавити љубљење. Жене добијају највећи еротски ужитак од страственог љубљења. Уколико осетите да је почела губити интерес, љубљење је увек добар начин да је вратите у право расположење.

MD MONTEL