Данас сунчано време, температуре до 35 степени

JP Putevi Brcko

У БиХ данас ће преовладавати сунчано време уз малу облачност. У вечерњим сатима на североистоку Босне су могући пљускови. Ветар слаб до умере, већи дио дана, западни и југозападни. Јутарња температура кретат ће се од 16 до 22, на југу и северу земље до 25, а дневна од 29 до 35 степени, наводе из Федералног хидрометеоролошког завода.

У уторак ујутро нас очекује умерено, понегде претежно облачно. У остатку дана сунчано. У Херцеговини ведро. После подне локални пљускови су могући и централној и источној Босни. Јутарња температура кретат ће се од 15 до 21, на југу до 24, а дневна од 27 до 33, на југу до 36 степени.

У среду и четвртак се очекују локални пљускови, али ће преовладавати топло време с температурама до 35 степени.

У Србији права летња температура, па ће данас можда бити и најтоплији дан до сада. Темпетарура до 35 степени. У појединим деловима земље на снази ће бити наранџасти метеоаларм.

Чека нас претежно сунчан и веома топао дан. Јутарња температура од 12 на југоистоку до 22 на северу, а највиша дневна од 32 до 35 степени.После подне у брдско-планинским пределима, а увече и током ноћи ка уторку на северу и западу могућ је локални развој облачности са краткотрајним пљусковима и грмљавином.Овакво време најављено је све до петка, када може доћи до кише и пљускова.
MD MONTEL