Привремена обустава и забрана саобраћаја у периоду од 02.07. до 06.07.2020. године

Kolubara

На основу законских овлаштења, Полиција Брчко дистрикта БиХ издала је Рјешење о привременом обустављању и забрани саобраћаја за сва возила на дионици магистралног пута М.14.1 од кружног тока Болница до табле града у Глухаковцу у периоду од 02.07. до 06.07.2020. године.

Привремена обустава и забрана саобраћаја ће се проводити у временском интервалу од 07.00 до 18.00 сати због извођења радова “Рехабилитације дионице магистралног пута М.14.1 од кружног тока Болница до табле града у Глухаковцу.”

У наведеном временском периоду саобраћај ће бити регулисан уз помоћ адекватних баријера или саобраћајне сигнализације уз упуте од стране извођача радова и уз сагласност и асистенцију полицијских службеника Полиције Брчко дистрикта БиХ, те преусмјераван постојећим алтернативним дионицама и то:

– Дионица 1 – из правца града сервисна саобраћајница кроз Меркатор, затим улицом Свете Сврачета у правцу Бања Луке, док из правца Тузле улицом Бакије Селимовића и улицом Османа Дервишевића.
– Дионица 2 – из правца града улица Бањалучка, затим улицама Османа Дервишевића и Мујкићи III, док је из правца Тузле улицом Бакије Селимовића и улицом Мујкићи III.

За сва теретна возила алтернативни правац је обилазница око Брчког.

MD MONTEL