ЛУДИЛО Вучић победио на изборима у Хрватској!

JP Putevi Brcko

Горан Весић, заменик градоначелника Београда, уместо тоне неправилности на изборима у Србији завирио је преко плота и приметио да је на изборима у Србији СНС председника Александра Вучића добила 300.000 гласова више него све странке у Хрватској! Какве везе имају избори у Хрватској и Србији то изгледа знају само СНС, Весић и Пинк. И председник државе.

Да иронија буде већа, у кајрону телевизије Пинк се током емисије Хит твит емитовала порука да је Вучић са СНС-ом имао више од 300.000 гласова од свих странака заједно у Хрватској. Не улазећи у релевантност ове информације – због тога што она не постоји, по себи се намеће закључак или да је Весић уредник Пинка, или да неко трећи уређује и Весића и Пинков информативни програм, што пије воду.

О овоме су писали и провладини портали.

Тако Ало пише да Хрвати нису дорасли Вучићу, али и да су Тања Фајон и Драган Ђилас „на апаратима“.

Све и да је ова информација, премда небитна, тачна, поставља се питање, да ли се у тих 300.000 рачунају и оних 100.000 гласова који су дати ван бирачких места, због чега је Београдска организација за фер изборе и демократију оценилада је „компромитован интегритет читавог изборног процеса“ у Србији где су избори на три нивоа одржани 21. јуна, а делимично поновљени 1. јула, на којима су чланови бирачких места носили листиће ван биралишта за око 100.000 бирача, односно 3, 5 одсто бирачког тела.

Или се, пак, међу тих 300.000 колико је Вучић „дужи“ од Хрвата, рачунају манипулације налик оној када је једна Ромкиња гласала три пута уместо бирача, на шта су чланови Бирачког одбора остали неми? Такође, поменута жена доказује да су тврдње Златибора Лончара о биралиштима као најбезбеднијим местима у погледу преношења вируса Цовид19 обичне измишлљотине, јер не само да није имала маску, него није ни могла држати дистанцу како би гласала уместо бирача.

А о Пинку је излишно говорити. Телевизија која је промовисала озонирање и чији власник је фантом лечио корону, али и телевизија која је кршила изборну тишину – је и даље на правом путу ван колосека.

А Весићу честитке на бројању гласова у Хрватској, јер заиста, деца обућара иду боса!

Извор: директно

MD MONTEL