Ђурић тражи извињење од Вучића, показао очев извјештај из Земунске болнице

JP Putevi Brcko

Петар Ђурић, човjек који је током протеста у уторак увече у Београду рекао да му је отац преминуо јер није било довољно респиратора у Земунској болници, одговорио је предсједнику Србије Александру Вучићу и министру здравља Златибору Лончару на њихове наводе да то што је рекао није тачно.

Ђурић је на Фејсбуку, уз извjештај из Земунске болнице, Вучићу одговорио да је његов покојни отац три дана чекао на ред за респиратор.

„Вучић и Лончар се нису ни потрудили да провjере да ли је то тачно, јер у својој бахатости полазе од тога да је лако попљувати неког малог и да им нико ништа не може. Колико су бахати и безобразни, ископали су моје несташлуке из школе и испљували ме јавно“, рекао је.

Додао је да не спори да је био немирно дијете, али је и упитао да ли се то може поредити са „њиховим перманентним лажима којима се служе“.

„Очекујем извињење од предсjедника и министра здравља. Уколико се то не догоди, поднијећу кривичну пријаву за лажи које су изречене о мени“, закључио је Петар Ђурић.

Подсјетимо, Вучић је на конференцији за новинаре у сриједу рекао да је ноторна лаж изјава Петра Ђурића да му је отац умро у Земунској болници јер није било респиратора, додајући „да никад није недостајао ниједан, и да постоје протоколи“.


Извор: Н1

MD MONTEL