У БРЧКОМ ОТВОРЕН НОВИ „ФЕНСИ-ШМЕНСИ“ ЛОКАЛ!

JP Putevi Brcko

Када се у малој локалној заједници, као што је Кондоминијум државе БиХ, отвори неки нови кафић, то се убраја у историјски подухват раван скоку са ивице свемира какав је направио Феликс Баумгартнер. Добро, његов скок је доказано лажиран, али то њему не смета да и даље држи светски рекорд у слободном паду.

Дакле, нешто слично, готово са истом пажњом десило се протеклих дана у Кондоминијуму. Отворен је локал „небу под облаке“! Јесте да нису преносиле све светске телевизијске куће али број селфија на друштвеним мрежама, чини ми се, надмашио је објаве и самог Феликса.

Добар део грађана коментарисао је у фазону „где нађоше сад да отварају кафић у време Короне кад већина кафића, због епидемиолошке ситуације, једва саставља крај са крајем?“

Можда су и у праву, али познато је да сваки нови локал привлачи пажњу и, бар првих пола године не мора да размишља о посећености јер, све што је ново народу је занимљиво – чак и у време пандемије.

Интересантно је што су у кафићу, осим мера предострожности кризног штаба, уведене и мере облачења, тзв „дрес код“ и морају га поштовати сви они који имају жељу да посете овај новоотворени локал.

„Дрес код“ нарочито морају да поштују локалне „домаћице“. Добар део њих и јесте испоштовао све то и овековечио својеручним селфијем у новом фенси-шменси локалу! Када кажем домаћице, мислим на оне „слободне“ уметнице које месецима домаћински улажу сву патњу у изглед свога тела и које су ванредну ситуацију једва преживеле без одласка у фенси-шменси теретану!

Све пршти од месецима измученог тела на справама „Џим“ центра! Пред одлазак у фенси-шменси кафић „небу под облаке“ одрађени су и остали детаљи – свеже убризгавање хијалурона у пренапућене усне са све „певаљка“ избељеним зубима под конац. Испод напућеног осмеха обавезан је огроман силиконски „BIG BUBIES“ деколте са комадом летње хаљине која је краћа од салвете у ресторану. Што би бабе рекле „допичњак, па само звижди дупетом“. Пожељно је да се тај комадић салвете подиже при сваком кораку како би могло да се види да је искварцан и део тела „тамо где сунце никад не допире“.

Да се разумемо, женско тело је нешто предивно што је Бог створио. Присуство жене на планети Земљи је незаменљиво. Лично могу да кажем да нема ништа лепше од природне женске лепоте. Али ово што не личи ни на шта и што је неприродно, препрћаво са кошаркашким лоптама уместо груди… нарочито кад једна на другу личе ко да су копиране… то је да се човек запита КО ВОЛИ ТАКО НЕШТО?

Одговор лежи у истом локалу са присутним једним бројем „домаћина“ којима на појаву оваквих „домаћица“ цури вода низ браду. Да, и „домаћини“ су сви исти ко да су браћа – сви исте фризуре, исте браде, исти стил облачења… ко да су клонирани – једном речију створени за овакве силиконке!

У сваком случају, тешко је за поверовати да постоји неко у граду (прати опис гостију изнад) ко није чуо да је отворен нови фенси-шменси кафић. Ипак, ако читате овај текст а поседујете све наведене атрибуте и испуњени сте силиконом ко туш кабина а нисте опалили селфи из овог кафића, ево последње шансе да то урадите већ наредног викенда.

Како ствари стоје, ако чује кризни штаб да је отворено нешто овако у Кондоминијуму, плашим се да ће већ од наредне седмице донети нову Одлуку о забрани окупљања силиконских мученика те ће вам побећи шанса да и ви окачите селфи из овог кафића на свом фб профилу. Верујем да би то било страшно потресно за вас. Зато, трк у фенсерај!

MD MONTEL