ГЛУМАЦ МИЛОШ БИКОВИЋ ОДЛУЧИО ЈЕ ДА САВ ХОНОРАР ОД СНИМАЊА “КОШАРА” ПРОСЛИЈЕДИ ПОРОДИЦАМА ПОГИНУЛИХ ВОЈНИКА

KOLUBARA Brčko

“Постоје нека добра дјела која се чине у тајности. То је зато да се не би човјек гордио и како не би истицао да је он добар, али постоје и нека добра дјела која се чине јавно када се тиме упућује нека порука.

 

Ја не кријем ово дјело зато што желим да људи који су се прије двије деценије борили за нашу земљу и који су дали своје животе и здравље, који су учинили велику жртву за наш дом, да они знају да се њихов подвиг памти и поштује и да смо им на томе захвални.

 

Могу да кажем, без жеље и права да се поредим на било који начин са јунацима, да се данас наставља њихова борба али данас, она је друге врсте, борбена линија је на телевизијама, у новинама, на платформама, у књигама, на екранима, то је културолошки, информациони рат, гдје послиједица пораза није губитак живота већ губитак душе и смисла, гдје је један од многих непријатеља заборав.

 

  • Екипа филма и серије, радом на овом пројекту „Кошаре“ бори се против њега, да тај величанствени подвиг наших јунака добије својеврсни споменик – изјавио је Милош Биковић.
MD MONTEL