Током викенда догодило се једно кривично дјело и једна саобраћајна незгода

JP Putevi Brcko

 Полицији Брчко дистрикта, дана 01.08.2020. године у 16.05 сати пријављено да је непозната особа из трговинског објекта искористивши кратку одсутност раднице из касе отуђила извјесну своту новца.

Одмах након пријаве полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су предузели све радње из своје надлежности и утврдили да је новац отуђио Д.Г., за којег се постоји основ сумње да је починио кривично дјело “Крађа” из члана 280. став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

– У дане викенда евидентирана је једна саобраћајна незгода у којој је настала материјална штета.

– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила из саобраћаја искључили укупно њих 17. Од тога три код којих је утврђено да возилима управљају под дејством алкохола, седам лица која су возилима управљала прије стицања права на управљање, једно лице које је возилом управљало у вријеме трајања забране, три лица која су управљала нерегистрованим возилима, два лица која су возилима управљала након истека регистрације, те једно лице које у возачкој дозволи није имало назначену категорију којој припада возило којим управља.

MD MONTEL