У Мадриду «Доктори за истину» Ковид-19 прогласили „лажном пандемијом“

JP Putevi Brcko

* Закључак 1: Жртава коронавируса није више од прошлогодишњих смртних случајева од грипа

* Закључак 2: Бројке су преувеличане измјенама медицинских протокола

* Закључак 3: Затварање здравих и присилна употреба маски немају научну основу

* Закључак 4: Болест позната као ковид-19 нема јединствен инфективни образац, већ њихову комбинацију

* Љекар Ангел Луис ВАЛДЕПЕНАС: „Морамо да кажемо нашим владама да НИКАД НЕ СМИЈЕ ДА СЕ ДЕСИ да нас приморавају да се вакцинишемо или чак да нам то препоручују као најмањи осјећај разборитости»

УЗ учешће стотина професионалаца из цијелог свијета, „Љекари за истину“ изјавили су да је ковид-19 лажна пандемија створена у политичке сврхе.

Позвали су љекаре, медије и политичке власти да ширењем истине зауставе ову операцију.

Удружење «Љекари за истину» представљено је на конференцији за новинаре 25. јула у Мадриду у контексту општег великог узбуђења и многих очекивања широм свијета.

Група, коју су предводили љекари Наталија Прего Канцело и Ангел Луис Валдепенас остварила је директну везу са ванпарламентарном комисијом љекара из Њемачке, групом Епидемиолози из Аргентине и љекарима из Сједињених Држава и Аргентине.

Догађај је започео говором Хајко Шенинг, представнице њемачке ванпарламентарне комисије за проучавање коронавируса. Говорили су професионалци из Аргентине и Сједињених Држава. Скуп је закључен објавом 4 основне тачке интерпелације влади и шпанским властима од стране удружења «Љекари за истину».

Презентацији је у Мадридској палати штампе присуствовало више од 400 људи, укључујући мејнстрим и алтернативне медије, љекаре и асистенте. Предочени су подаци, бројке, анализе и размишљања која показују неусклађену и штетну природу мијера које се примјењују у цијелом свијету а које се односе на ковид-19.

„Ово је свјетска диктатура са санитарним изговором“, истакнуто је у закључку састанка. Љекари су се сложили да:

* жртава од коронавируса није било више од прошлогодишњих смртних случајева од грипа;

* бројке су преувеличане измјенама медицинских протокола;

* затварање здравих и присилна употреба маски немају научну основу;

* болест позната као ковид-19 нема јединствен инфективни образац, већ њихову комбинацију.

„Постоје укрштени токсични обрасци“, рекао је Ангел Луис Валдепенас. „С једне стране, електромагнетна контаминација „fi5v-ghee“, а са друге, утицај вакцинације против грипа. Постоји интеракција и оснаживање, што се мора истражити “.

На крају састанка Ангел Луис Валдепенас је нагласио:

„Морамо да кажемо нашим владама да НИКАД НЕ СМИЈЕ ДА СЕ ДЕСИ да нас приморавају да се вакцинишемо или чак да нам то препоручују као најмањи осјећај разборитости.

Валдепенас је завршну интервенцију затражио од штампе, апелујући за „напор одговорности који до сада нисмо видјели“ и критиковао „непрекидно бомбардовање информацијама о пандемији, без вагања и количине и квалитета информација“.

Љекар је указао да медији, када говоре о „новим епидемијама“, требали да разјасне да су то само позитивни тестови, али да 98 процената [становништва] чине „здрави, асимптоматски људи“.

На крају догађаја, панелисти су изашли на улице праћени бројним присутнима да вапију: Слободе!

Заједно су прошетали до Плаза де Калао, уобичајеног мјеста састанка Покрета 2020. године. Тамо су разговарали више од два сата са пролазницима и људима који нису могли да уђу у салу.

Међутим, и ово би могло бити уклањано, када „провјеритељи чињеница“ нађу да нешто овде није у складу с политиком владе.

Извор: fakti

MD MONTEL