ДР СТЕФАНОВИЋ: Од короне се не умире, нема доказа да постоји, а Несторовић је…

Kolubara

Не може да се докаже да постоји корона, јер у нашој земљи до сада није урађена још ни једна аутопсија, која би показала да је од ње неко оболио. С друге стране, невјероватно како су све владе свијета експресно прихватиле невидљивог непријатеља.

Ово истиче др Милорад Стефановић Блуменау и напомиње да је властима у Србији неко из СЗО рекао да морају овако да се понашају и ту нема врдања. До прије 3-4 године СЗО је свакој земљи издавала препоруке, али од тада те препоруке се претварају у наредбе.

– Од короне се не умире. Нисам сигуран ни да је то вирус. Шта год да је у питању, важно је да ли имунолошки систем сваког човјека не мора да реагује на корону као алергијски када га уједе пчела и да га не угрози тај отров.

За борбу против ове, али и многих других пошасти је веома важан витамин Д3. Зато је боравак на здравом сунцу од изузетног значаја. Постоје и куповни витамини Д3, које можете да купите у апотеци за пар стотина динара и да се заштитите од вируса.

Знам двојицу колега који су одбили да буду чланови кризног штаба, јер су знали да морају да причају оно што им се каже и нису жељели да се компромитују.

Када носимо маску, ми прихватамо да носимо тај жиг. Око 10-15 одсто љекара је свјесно да је све ово превара, али се плаше да проговоре. Један пулмолог, колегиница која се успротивила јавно, послије пет дана је смијењена.

Др Несторовић је шармантан човјек, има извјесно знање и људи су стекли повјерење у њега. Стекли су се услови да преузме улогу доброг полицајца, док је др Кон лош полицајац. Ни један, ни други не говоре истину, с тим да Кон баш уопште не говори истину – рекао је наш саговорник.

Шта је још др Стефановић рекао о колеги Несторовићу, вакцинама, као и о многим другим темама, погледајте у веома интересантом интервјуу.

Извор: Србин.инфо

MD MONTEL