Током викенда једно кривично дјело и једна саобраћајна незгода

JP Putevi Brcko

– Током извјештајног периода догодило се једно кривично дјело када је Полицији Брчко дистрикта БиХ дана 17.08.2020. године у 02.41 сати пријављено да су непозната лица разбила излог на једној трговинској радњи.

Одмах након пријаве полицијски службеници су предузели све радње из своје надлежности на утврђивању околности под којима се десио догађај, а након извршеног увиђаја утврђено је да постоји основ сумње да је извршено кривично дјело “Оштећење туђе ствари” из члана 287 став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

САОБРАЋАЈ:
– У дане викенда евидентирана је једна саобраћајна незгода у којој су три особе задобиле лаке тјелесне повреде.

– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила из  саобраћаја искључили укупно њих 26. Од тога шест код којих је утврђено да возилима управљају под дејством алкохола, десет лица која су возилима управљала прије стицања права на управљање, четири лица која су управљала нерегистрованим возилима, два лица која су возилима управљала након истека потврде о регистрацији, једно лице које је возилом управљало без потврде о познавању прописа из области саобраћаја, једно лице које је возило необиљежен терет, те два лица која су управљала возилима без регистарских ознака.

MD MONTEL