Јелић у Пелагићеву: Вратићемо фудбал гдје му је и мјесто!

JP Putevi Brcko

Предсједник Подручног фудбалског савеза Добој Петар Јелић заједно са генералним секретаром Дејаном Ристићем боравио је данас у Пелагићеву.

Најприје је разговарао са начелником општине Пелагићево, Симом Стакићем, у склопу својих активности обиласка свих 11 локалних заједница добојске регије.


Петар Јелић у разговору са начелником општине Пелагићевом Симом Стакићем

-Пелагићево је посљедња општина, коју сам обишао од када сам изабран за предсједника ПФС Добој. Изложио сам планове свим начелницима општина и Града Добоја и драго ми је да сам добио њихову подршку за планиране активности. Започели смо много активности, али наши планови су амбициозни и нема стајања. На подручју ПФС Добој, дјелује 59 клубова из 11 општина, 4 Општинска фудбалска савеза и Удружење фудбалских судија и инструктора. Обезбједили смо да наши клубови у Подручним лигама плате 50% котизације и 50% трошкова службеним лицима, такође свих 59 клубова добиће донацију у спортској опреми и изабраће једна од понуђена четири пакета донације, истиче Петар Јелић, предсједник ПФС Добој.

Јелић и Ристић су потом посјетили и Фудбалски клуб “Пелагићево”, актуелним чланом Подручне лиге Модрича – Шамац.

-Задовољство нам је што су нас посјетили први људи ПФС Добој и нас посебно радује ентузијазам и енергија предсједника Јелића на доношењу важних одлука за развој фудбалског спорта, не само на нашој регији, него и пуно шире. Већ за кратко вријеме, предсједник Јелић је показао да се може много урадити, када се зна и хоће. Ми га подржавамо у његовом настојању да поправи стање у фудбалу. Презентовао сам му наше активности и планове, посебно поправљању инфраструктуре на самом игралишту, истиче Никола Шаркановић, предсједник ФК “Пелагићево” из Пелагићева.

MD MONTEL