На интернету премијерно приказане нове епизоде пете сезоне „Маше и медведаˮ

Kolubara
30. јула у онлајн-биоскопу КиноПоиск HD премијерно су приказане нове епизоде пете сезоне руске дјечје анимиране серије „Маша и медведˮ студија Animaccord. Нова сезона има укупно 26 епизода.

Данас се могу погледати двије: „Велики походˮ о веселим доживљајима наших јунака на путу до вулкана и „Шта је унутра?ˮ – прегледно и хумористичко Машино упутство за конструисање технике. Нове епизоде биће приказиване једном мјесечно. У петој сезони компанија Animaccord епизоде „Маше и медведаˮ први пут приказује у резолуцији 4К.

 

Популарна руска анимирана серија је, иначе, доспјела у Гинисову књигу рекорда као најгледанији цртани филм на Јутјубу. Прве три сезоне Маше и медведа могу се такође погледати на платформи КиноПоиск, која се озбиљно бави садржајима за дјецу. Раније је својим гледаоцима представила пројекат везан за други руски анимирани хит „Смешарикиˮ.

Истовремено са приказивањем нове сезоне „Маше и медведаˮ на КиноПоиску се приказује и нови музички пројекат студија Animaccord „Пјесмице за дјецуˮ у којем је главна јунакиња такође Маша. У свакој епизоди она представља лако запамтљиве мелодије, на којима се васпитавају дјеца у различитим земљама свијета, учећи азбуку, рачунање и много тога другог.

Нова сезона „Маше и медведаˮ и „Пјесмице за дјецуˮ доступни су послије регистрације на Кинопоиск HD на сваком уређају. Цртани филмови могу се гледати и у безбиједном дјечјем режиму онлајн-биоскопа, који може направити сваки регистровани корисник. У каталогу дјечјег режима налазе се на хиљаде популарних дјечјих играних и анимираних филмова. Понуда се формира на основу личних препорука узимајући у обзир узраст, пол и интересовање дјетета, а ликови из бајки помажу родитељима да суптилно ограниче вријеме гледања цртаних филмова.

Извор: рбтх

MD MONTEL