Д Д НИКАД ЛЕДИ (ЕСТРАДА ЈАДА)

JP Putevi Brcko

Лако ми је за Данску али шта ћемо за нашу трулеж?! Ево је, већ је у распадању па нам живот прелази у фрагменте а сад ће, само што није бура, да их распрши.

О тим Бакићима – прасићима не бих јер превише је трошити ријечи на дјечије усијане главе који се нафаташе лове од истих таквих, за компом, којии мисле да је Тесла изанђали особењак а они управљају громовима и шаљу муње, нарочито кад се наједу чорбастог пасуља. Медђутим, има и горе!

Чудо над чудима!

Нека самозвана пјевачица, добро удата а више позната као стричевка свјетске тенисерке наших корјена, за дивно чудо између селебрити наступа, родила дијете прије неких двадесетак дана. Као свака узорна мама из новина, одлепршала на морску обалу да се покаже и слика, коначно без великог стомака.

Он- лајн посматра бебу у Београду коју је повјерила бебy ситеркама! Од свих небулоза које је овај народ видио ово је ипак, врх!
Топ вијести естраде на којима стасавају млади и уче се како живе успјешни да би им то и такви били узори у животу.
Шта је царица Ранија (5 дјеце), Анџи Џоли (5 дјеце), Викторија Бекам (4), Кејти од Кембриџа (3) и још…. које су своје породиљске дане провеле у дискрецији , без помпе и глупирања са свом послугом која им је на располагању. Зато пјевачица – играчица, с туђим парама, глуми лудило и како рече познати неуропсихијатар, Српкиње би најрадије родиле пола дјетета само да се упишу у књигу да су родиле. Дијете им дође као модни додатак и то кад буде могло самостално ходати и јести.
По свим законима цивилизације, истој би се одузело дијете а квази диву ставили би под надзор јер то ни у најлибералнијем друштву не би прошло као нормално! Оглед за углед.
Док се трћи и пући за новине и тв код базена виле уз море, у костиму Версаће, хвали се у епским размјерама материнством, како свако мало само притисне дугме на телефону и гле чуда, увијек је са својим дјететом, које је у Београду, старим двадесетак дана и уз пут, контролише послугу која је задужена да се брине о новорођенчету.

Дивно!

То су нова времена, савремени родитељи, осигурана будућност поколења.
Можемо мирно старити јер има ко ће преузети нове нараштаје и повести их у савремено лудило!

Без бриге! Пропаст је неизбјезна.

Шећер на крају као украс на рођенданској торти!
Мега звијезда али за скандале и разврат, да би скренула пажњу и при томе очигледно скренула с памети, на торти је наручила да се направи украс у виду Барби и Кена у недвосмисленој пози, блиској слављеници. Како реагују на све то њене већ одрасле ћерке и како то утиче на њих, може се само претпоставити. Муж је побјегао далеко јер тешко да би неко нормалан то подносио као складан брачни живот.

У жељи да буде балканска Леди Гага и шокира сваки пут гдје се појави једино још може бити Гага а Леди никако.

MD MONTEL