Српски Американци званично дио кампање за реизбор Трампа

JP Putevi Brcko

ЧИКАГО – Три недјеље након што је у САД покренута кампања под називом „Срби за Трампа 2020“, Американци српског поријекла који подржавају актуелног предсједника, постали су званичан дио коалиције у кампањи за поновни избор председника Доналда Трампа.

Како се наводи у саопштењу организације „Српски Американци за Трампа 2020“, кампању „Срби за Трампа 2020“ покренуле су Олга Раваси и Памела Колинс како би промовисали грађански ангажман српског расијања у Сједињеним Државама, пренио је Српски Радио Чикаго.

„Тако смо поносни на овај тренутак и коначно знамо да су предсједник Трамп и његов тим чули наше гласове, а наш напоран рад и посвећеност су се исплатили“, навеле су Равасијева и Колинсова.

Оне су додале да су чланови кампање мотивисани више него икада прије да омогуће да се поновно изабере „вјероватно најбољи предсједник у историји Америке“ будући да се, како су нагласиле, нација суочава с егзистенцијалном кризом.

Како су додале, у овом великом времену нестабилности потребно је снажно вођство предсједника Трампа, повјерење у тешке одлуке које доноси, као и и закон и ред.

У саопштењу се подсјећа да се Американци српског поријекла никада раније на овом нивоу нису организовали како би подржали неког кандидата, посебно предсједничког кандидата.

Штавише, како се наглашава, ово је први пут да су као заједница званично препознати у предсједничкој кампањи.

Равасијева је рекла да чланови ове заједнице, у даљој координацији са службеном кампањом, планирају да наставе са промоцијом ове иницијативе и формирају снажне тимове у свакој кључној држави.

„Циљ је да се мобилише око милион Срба-Американаца и Американаца са потпуним или делимицним српским поријеклом широм Сједињених Држава да се придруже победничком тиму, и организованим напорима и да помогнемо поновни избор предјседника Доналда Ј. Трумпа“, поручила је Олга Раваси.

Извор: Танјуг

MD MONTEL