Данас и сунце и облаци

JP Putevi Brcko

Данас ће у Босни бити умерено до претежно облачно време. У Херцеговини се пре подне очекује претежно сунчано, уз повећање облачности у другој половини дана. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 9 и 14°Ц, на југу земље до 18°Ц. Највиша дневна температура углавном између 21 и 26°Ц, на југу земље до 30°Ц.

Над Србијом током дана и сунце и облаци. У већини места биће дужих сунчаних периода, а понека кап кише могућа је само у планинским пределима. На истоку земље повремено ће дувати јак северозападни ветар. Ујутро температура од 11 до 17, током дана до 26 степени.

Сутра се очекује слично време – променљиво облачно и у већини места суво, само у планинским пределима понегде краткотрајна киша или пљусак са грмљавином. Ветар слаб до умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 12 до 16, а највиша од 23 до 27 степени.

У петак променљиво облачно и у већини места суво, само у планинским пределима понегде краткотрајна киша или пљусак са грмљавином. После подне разведравање. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак, северни и северозападни. Најнижа температура од 11 до 15, а највиша од 23 до 28 степени.

У суботу сунчано и мало топлије. Ветар слаб, северни, после подне у скретању на источни и југоисточни. Најнижа температура од 10 до 15, а највиша од 26 до 30 степени.

Од недеље до уторка сунчано и топлије са највишом температуром од 28 до 32 степена. У среду и четвртак наоблачење са кишом, пљусковима, грмљавином и мањим падом температуре.

MD MONTEL