СВЕТСКИ И ДОМАЋИ ПЕДЕРИ У ОБРАЗОВНОМ СИСТЕМУ!

Kolubara
Причао ми деда да је још пре два века постојао један бркица, немачки вођа, који је обожавао људе свих раса. Звали су га Адолф или једноставније „Фирер“!
Остао је упамћен по првим масовним бањско-климатским лечилиштима у којима је по први пут примењена масовна „хроно“ исхрана и лечење зубобоље гасом. Једнo од познатијих лечилишта били су Аушвиц, Дахау, Јасеновац и други. Волео је да припрема симпатичне масовне „журке“ у такозваним гасним коморама. Први је увео масовно фотографисање ђака, тзв. „GROUP SELFIE“. Најпознатије фотографисање ђака било је у Крагујевцу. Увео је разноразна правила за живот већини тадашњег света, а све у циљу како би народ живео боље и безбрижније. Кажу да се „мало“ занео и претерао у тим својим правилима те је кратко остао на власти – склонили су га доживотно са те функције. Поједини су тврдили да је, након власти, живео још дуго, дуго и да је крај свога живота дочекао у Аргентини.
Након Фирерове краткотрајне владавине на сцену су дошли комунисти. Скоро свака европска држава имала је свога вођу. Ипак, предњачио је југословенски вођа – бравар, зидар, пијаниста, миротворац, несврстани Броз – Ћопави Загорац! Скоро пола века ови секташи са браваром на челу били су на власти. Звали су се „Другови“. И они су имали одређена правила за тадашњи живот народа и народности. Увели су једнобразно облачење, нарочито за школарце. Деда ми причао да су сви у школи, па и он, носили исте блузе – дечаци плаве а девојчице црвене. Имали су сви исте фризуре – дечаци Тарзанку а девојчице кикице. Говорио ми деда да су сва деца личила једно на друго ко Кинези. И комунисти су имали правило масовног „селфи“ фотографисања на почетку школске године.
И одрасли су личили једни на друге к`о јаје јајету. Сви су носили пегла панталоне и сакое светло сиве и тамно сиве боје. Тарзанка је била „омиљена“ фризура и код одраслих мушкараца а жене су носиле натапиране пунђе к`о прва дама тадашњег система. Такође су била организована и климатска лечења. За разлику од чика Хићиних лечилишта у затвореним (гасним) коморама, југословенски комунисти су организовали лечење за „заслужне“ другове на отвореном – на свежем ваздуху Голог отока!
Упркос чињеници да су многи „обожавали“ овакав начин живота, овај једнопартијски систем нестао је пред сами крај ХХ века. Тачније, изумро је заједно са великим богињама.
Прелазак из XX у XXI век на сцену су дошли педери скривени под велом демократије. Они су, говорио ми деда, били гори од свих дотадашњих владара. Па чак и од комуниста. Имали су изузетну организацију и било их је у свим животним порама. Деда ми је говорио да су педери проучавали све дотадашње вековне владаре, од Александра Македонског, преко Наполеона па све до Адолфа и Броза. Ништа их није могло изненадити. Стихијски су дошли на власт у свету захваљујући уједињавању и укрупњавању педера у разне светске организације на глобалном нивоу.
Једна од јачих педерских организација која је управљала планетом Земљом звала се Светска здравствена организација (WHO).  Они су двадесетих година прошлога века, тачније 2020.године, успели оно што ни једном дотадашњем лидеру није успело – а то је „УПРАВЉАЊЕ ЉУДИМА ПУТЕМ ПЛАНЕТАРНОГ СТРАХА КРОЗ ПРОГЛАШЕЊЕ ПАНДЕМИЈЕ НЕПОСТОЈАНОГ ВИРУСА!!!
Чак и у време Адолфа и Броза народ се дружио, грлио, волео… Могуће је било организовати свадбе, рођендане, седење у кафани… Све оно што светским педерима није се допадало. Зато су за само неколико месеци успели да утерају страх у кости свим људима. Тај страх траје и дан данас, сто година након проглашења пандемије у прошлом веку.
Оно што је било изненађујуће међу родитељима, те давне 2020. године, су донешена правила за све ученике основних и средњих школа. Поново се једнообразност вратила у „моду“. Овога пута било је то у виду ношења заштитних маски за лице. Јбг, и у образовању су седели педери и није им било тешко да пренесу правила са глобалног нивоа која су морала да се поштују. У супротном претило је родитељима чак и одузимање деце за непоштовање правила.
У Кондоминијуму су такође педери били заступљени у самом врху образовног система. И они су пратили правила својих светских колега. Имам срећу да је Деда сва та правила записивао у своју свеску те користим прилику да вам ова правила пренесем и покажем са каквим су се страхом тада суочавали грађани, нарочито родитељи школараца:
-Сви ученици треба да донесу папирић на коме ће писати њихова телесна температура коју су измерили то јутро уз потпис једног родитеља. Наравно ученик са повишеном температуром не шаље се у школу. Уколико неко заборави да измери температуру, тј. не донесе папир са потписом родитеља, неће моћи ући у школу и ти часови се не могу оправдати.
-Настава почиње у 7:30 часова, а већ од 7:15 можете почети долазити и не задржавати се у школском дворишту у великим групама. Улазите у школу, дакле не чекате школско звоно у пола осам, и идете у учионицу где вас дочекује разредни.
-За разлику од претходних година, ученици први дан добијају све уџбенике из свих предмета које ће поделити разредни старешина. Тако да ученици требају понети русак, једну свеску и оловку, а остали школски прибор тај дан неће требати.
-Настава се завршава у 12.40 ч, па не би било лоше ко може од родитеља да дође по своје дете због превеликог броја уџбеника.
-Родитељски састанци неће бити сазивани, а за све убудуће недоумице родитељи могу писати наставнику путем друштвених мрежа. Остала правила ученици ће добити написмено!
И тако су педери остварили свој план о социјалној дистанци и уништењу свих оних који нису педери. Јбг, НОВО ДОБА – НОВА ПРАВИЛА! Срећан почетак школске пандемијске године – написао је те давне 2020-те мој деда!
Сто година након проглашења пандемије правила су се променила. Истина, данас нико не иде у школу јер се настава одвија у кућној варијанти и уз холограмски приказ наставног особља. Школу похађају само сиромашни и то у виду забаве. Богати не иду у школу јер посао добијају у наследство. Диплома је одавно превазиђена, још у времену мога деде када су дипломе добијане уз адекватну новчану накнаду. У то време дипломе су се куповале још и за нерођену децу. Једино што се није променило од тада су педери који и даље управљају планетом. Та секта неће бити никад искорењена!
MD MONTEL