Била је млађа од њега 60 година: Удовица Хјуа Хефнера ни три године након смрти га није заборавила

Kolubara

Кристал Харис, удовица Хјуа Хефнера, 60 година млађа од њега, посветила је емотивну објаву свом покојном супругу на трећу годишњицу његове смрти.

„Три године. Тешко је повјеровати. Хвала ти што си увијек био мој најбољи пријатељ, што си ме научио њежности и што си омогућио да се увијек осјећам важном и цијењеном, и то свих 10 година. Бићу ти заувијек захвална“, написала је Кристал на свом профилу на Инстаграму испод фотографије на којој она и Хју позирају насмијани.

Кристал се у магазину „плејбој“ појавила са 24 године, а она и Хју су се вјенчали 2012. године. Хефнер је пред крај живота био потпуно онемоћао, није могао да хода самостално, а од плејбоја каквог свијет памти није била остала ни сијенка. Иако су сви сматрали да је Кристал с њим јер је „обична спонзоруша“, она је доказала да није тако.

„Пратила га је на све љекарске прегледе, радила је све да га развесели и кад је било најтеже“, испричали су његови пријатељи након Хефнерове смрти 2017. године.

Хју је посљедњој жени оставио седам милиона долара вриједну вилу коју јој је купио 2013. године, као и пет милиона долара.

Данас је Кристал у вези с инжењером Нејтаном Левијем, који је први мушкарац с којим је виђена у јавности након Хефнерове смрти.

Извор:Б92

MD MONTEL