КРОСОВЦИ НАСТУПАЈУ У ТРЕБИЊУ

JP Putevi Brcko

Атлетичари атлетског клуба „CROSS“ отпутовали су данас у Требиње гдје се сутра одржава Првенство Републике Српске за старије пионире и пионирке. То ће бити прво атлетско такмичење у најјужнијем граду Републике Српске након више од 15 година паузе.

Такмичење ће бити одржано на атлетској стази стадиона у Полицама, а очекује се учешће 12 клубова са око 150 такмичара.

Професор Давор Тодоровић повео је девет такмичара који ће се борити у разним дисциплинама. „Због даљине кренули смо дан раније да се такмичари могу одморити и припремити за наступ. Као и увијек надамо се добром успјеху“, рекао је први човјек Атлетског клуба“CROSS“ Брчко.

А секретар Спортског друштва „Леотар“ Велибор Брњош за Требинјелајв је рекао:

„Срећни смо што смо добили прилику за промоцију атлетске стазе и што нам је пружена могућност да након деценију ипо на Полицама буде одржано атлетско такмичење. Пружена је прилика атлетичарима града Требиње да наступају на свом стадиону и свом граду. Надам се да ћемо добром организацијом првенства које нам је додијељено заслужити да се у Требињу одржи и неко државно првенство, а зашто не и неки међународни митинг“, рекао је Брњош.

Осим првенства одржаће се и једна трка ванконкуренције на 200 метара. На њој ће учествовати атлетичари из БиХ и Србије који ће имати прилику да поправе своја лична времена.

И док Град Брчко не добије свој атлетски стадион ми чекаћемо да нам наши спортисти освјетлају образ на атлетским борилиштима широм земље.

MD MONTEL