Петар Ђокић: Економски просперитет гарант опстанка на овим просторима

JP Putevi Brcko

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић синоћ је у просторијама Општинског одбора у Брчком разговарао са кандидатима на листи Социјалистичке партије Брчко истакавши да су социјалисти важан политички фактор што ће се потврдити и на овим изборима.

„У Брчком се доста добро радило, ентузијазам постоји. Ми смо партија чистог образа која стоји уз своје грађане „ рекао је овом приликом предсједник Ђокић.

Према његовим ријечима економски развој је најважније питање, прије свега повећање инвестиција како домаћих тако и страних.

„Наш регион је веома погодан за многе инвестиције, а Брчко је веома занимљиво како за Европу тако и ван Европе. Нажалост Брчко се последњих година затворило и људи који воде овај град не излазе вани што се у наредном периоду мора под хитно промијенити“, рекао је Ђокић и додао – “Отварање Брчко дистрикта, излазак у свијет, привредно повезивање и повезивање са ентитетима мора бити приоритет у Брчком“.

Предсједник Ђокић је у свом обраћању кандидатима Социјалистичке партије у Брчком изразио увјерење да ће економско оснаживање дистрикта подићи свијест људи да остају на овом подручју.

Предсједник Ђокић је на крају поручио кандидатима да је сигуран у добар резултат који ће многе изненадити, а то ће бити побједнички резултат. У добар резултат сигуран је и предсједник Општинског одбора и носилац листе Социјалистичке партије у Брчком Зоран Кокановић који је синоћ истакао да ће се тај резултат видјети 15. новембра ове године.

„Окупили смо доста чланства свих генерација. Људи нам свакодневно долазе, а то је резултат нашег заједничког, тимског рада“, рекао је Кокановић и истакао – “Народ се пробудио, видио је да смо другачији од осталих и стао уз нас“.

Ударнички – да радимо и Брчко градимо!

MD MONTEL