Уједињена Српска предизборну кампању почела из Брчког

JP Putevi Brcko

Руководство Уједињене Српске одржало је конференцију у Брчком поводом почетка предизборне кампање. Ненад Стевандић, предсједник Уједињене Српске рекао је да кампања с разлогом почиње из Брчког.

„Уједињена Српска кампању почиње из Брчког, не само зато што је ово један од најбољих општинских одбора и листа добрих људи, него зато што је Брчко копча која спаја Републику Српску. Из тог разлога смо и одабрали да у Брчком почнемо централну кампању Уједињене Српске за читаву Републику“, истакао је Стевандић.

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске, Урош Војновић, говорио је о циљевима странке у Брчком који се тичу сваког становника Дистрикта.

„Желимо да Брчко у правом смислу те ријечи буде град и да све оне садржаје које смо некада имали, а сада немамо, поново вратимо у функцију. Желимо да коначно завршимо стадион, да имамо базен који овај град заслужује и да се на Фицибајеру изгради спортско-туристички комплекс. Такође, желимо да овај град има кино дворане као што је некада имао. Имамо идеју да простор некадашњих предузећа „Интерплет“ и „Избор“ који су сада запуштени, уз помоћ страних инвеститора претворимо у савремене погоне гдје ће се запослити наши грађани“, нагласио је Војновић.

Шеф Главног изборног штаба Уједињене Српске Наталија Тривић рекла је да је изборна листа у Брчком заиста кредибилна и да има 32 озбиљна кандидата. Изразила је сигурност да ће грађани Брчког препознати снагу Уједињене Српске управо кроз њихове кандидате за Скупштину Брчко дистрикта.

MD MONTEL