Драган Џајић кандидат за најбољи тим у историји фудбала

JP Putevi Brcko

Легендарни Драган Џајић нашао се у избору магазина Франс фудбал за најбољи тим у историји тог спорта, а он је данас рекао да му је то једно од највећих признања.

„Једно од највећих признања које сам добио, велика је част и заиста сам срећан због тога. У огромној конкуренцији квалитетних фудбалера, ући у ужи избор, поготово после оволико времена по престанку активне играчке каријере је показатељ да сам својим играма оставио дубок траг, не само у нашем, већ и у светском фудбалу“, пренео је сајт Црвене Звезде речи Џајића.

Џајић се тако нашао у конкуренцији Олега Блохина (Украјина), Ривалда, Ривелиња и Роналдиња (сви Бразил), Кристијана Роналда (Португал), Рајана Гигса (Велс), Карл-Хајнца Руменигеа (Немачка), Тјери Анрија (Француска) и Христа Стоичкова (Бугарска).

„Посебно ми импонује чињеница да сам једини играч са простора бивше Југославије који се нашао у овом избору. Признања ми никада нису била циљ, увек сам се трудио да играм добро и да тим за који играм победи, али заиста сам поносан на чињеницу да је то препознато и да то још увек има тежину и вредност. Лепо је бити у овако престижном избору и друштву“, навео је Џајић.

Тим снова ће бити изабран у децембру, а гласаће 170 новинара из различитих земаља.

Звезда је истакла да су сви у том клубу изузетно поносни на чињеницу да је Џајић у избору за најбоље лево крило у историји фудбала.

Извор: Бета

MD MONTEL