Потези лоших љубавница: Ипак, промена је могућа!

JP Putevi Brcko

Исто као што и жене желе доброг љубавника, тако и мушкарци желе добру љубавницу. Сазнајте шта то момци замерају женама у кревету, и вероватно им никад неће рећи.

Спаваћа соба вам изгледа као канцеларија

Зашто је то лоше: На либидо мушкарца ништа не утиче тако лоше као подсетник на стресан пословни живот. Зато, све што подсећа на то, почевши од лаптопа,до рачуна и гомиле папира, ако њих питате треба држите што даље од спаваће собе.

Савет: Нека ваш кревет буде резервисан за спавање и секс. Одуприте се читању пословних извештаја пре спавања, а ако већ морате да читате, нека то буде нека секси литература.

Нисте склони оралном сексу

Зашто је то лоше: Вероватно не постоји мушкарац који не воли да буде орално задовољен, али и да пружи вама исто задовољство. Па, ако нисте склони оваквој страсти, знајте да ваш партнер то вероватно прижељкује.

Савет: Уведите оралну акцију на ваш репертоар. Заправо, кад следећи пут ваш партнер крене да се занима по интернету, причините му то задовољство без речи.

Искачете из кревета исте секунде кад завршите однос

Зашто је то лоше: Уколико имате потребу да почистите неред када је забава готова, немојте то да радите баш одмах. Тако шаљете поруку да сте радили нешто „прљаво“. С друге стране, мушкарци воле онај део када се мазите после секса, зато је превремено устајање из кревета убица интимности. И, не љутите се ако одмах заспи то је само знак да је јако задовољан.

Савет: Искористите прилику и уделите му комплимент. Будите конкретне, не уопштене. Реците шта вам се посебно допало. Можете и да га нежно чешкате, што ће можда довести и до друге рунде.

Стално висите у тренеркама

Зашто је то лоше: Не кажемо да би требало да стално шетате у црвеном чипкастом вешу, али мушкарци су визуелна бића и ваш драги ће приметити ако престанете да се трудите око свог „секси“ издања.

Савет: Пазите на свој изглед. Можда то неће рећи наглас, али мушкарци цене када се жена труди да изгледа секси само за њега, јер тако показује да је заинтересована.

У кревету причате о бившем

Зашто је то лоше: Заправо, то је једна од најгорих ствари које можете да учините за либидо вашег драгог. Мушкарци не воле да их упоређујете са бившима. Не желе, чак, ни да помишљају на њих, као што ви не желите да размишљате о женама из његове прошлости.

Савет: Ласкање одговара сваком мушкарцу, зато му реците да вам никада није било боље или истакните нешто што ради посебно добро. Он жели да буде тај који ће први испунити ваше сексуалне маштарије, а ви ћете добити оно што желите без спомињања бившег и његових подухвата.

Ваше припреме за секс трају дуже од саме акције

Зашто је то лоше: Замислите ово, ваш драги вас чека у кревету, а ви у купатилу перете зубе, вадите сочива, чупате обрве, скидате шминку с лица… Мушкарци то мрзе. Секс им је у том тренутку приоритет, а од вас чекују исто. Ако вам је нега лица у том тренутку важнија од њега, онда то, у најмању руку, може да уништи савршен тренутак.

Савет: Обавите део неге чим се вратите са посла, како би касније могле само да се препустите ужитку. Или те ствари оставите за касније.

Извор: директно

MD MONTEL