БАШ НАС БРИГА!

JP Putevi Brcko

Смеће поред контејнера је постало бренд који „краси“ сваки ћошак Кондоминијума државе БиХ!

Наша редакција редовно добија фотографије читалаца на којима се види гомила смећа бачена поред контејнера. Многи би рекли да је то слика грађана који бахато бацају смеће ван контејнера. Има истине у томе. Могли би ово да преформулишемо у питање ЗАШТО СЕ НЕ КАЖЊАВАЈУ ОНИ КОЈИ СУ БАХАТИ? Ако није познато ко то ради онда треба казнити редом све! Ал` шипак! Не раде институције!

Наша читатељка која нам је послала ову фотографију сведочи да се смеће налазило у контејнеру, истина мало „пренатрпано“ али се ипак налазио на правом месту. Вишак смећа избачен је из контејнера управо од стране комуналаца! Због своје безбедности, наша читатељка није тај чин фотографисала у тренутку када се то десило док је пролазила, већ након одласка радника ЈП „Комунално“.

Фотографија је настала у лици Цвијете Зузорић а наша читатељка тврди да одбачено смеће поред контејнера данима стоји овако и пита се, ако су комуналци несавесни и бахати зашто своју савест не покажу запослени у Инспекторату?

Одговор на ово питање могао би да гласи да је у Кондоминијуму на снази она народна „РУКА РУКУ МИЈЕ“! Ако вам је лакше институције у Кондоминијуму воде се оном још простијом народном изреком „БАШ НАС БРИГА“.

Имају институције већих проблема тренутно, а то су ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ!

MD MONTEL