УСИЈАЊЕ ПРЕД КРАЈ! Агенти штите Бајдена, нереди у 3 града, резултати се још чекају!

Kolubara

Прошло је више од 48 сати након избора у САД, а свет и даље не зна ко је победник. Американци су у уторак гласали на председничким изборима и опредељивали се за републиканског кандидата Доналда Трампа или демократског представника Џоа Бајдена.

„Ако бројите легалне гласове, глатко сам победио, ако бројите нелегалне, онда губим“, рекао је Доналд Трамп, још актуелни председник и републикански кандидат на изборима у САД у обраћању јавности синоћ из Беле куће.

А, где јутрос „стојимо“ с изборима у Америци?

Америчка обавештајна служба, задужена за безбедност америчких председника послаће тим агената који ће додатно појачати мере безбедности око председничког кандидата демократа Џоа Бајдена.

Према писању Вашингтон поста, тим агената је већ послат у Вилмингтон у држави Делавер као појачање које ће дужност преузети у петак, а штитиће Бајдена док се његов штаб припрема за могућност да ускоро прогласи победу на америчким председничким изборима.

Нереди у три града

Присталице америчког предсједника Доналда Трампа окупиле су се у знак протеста у неколико градова јер сматрају да су избори покрадени и сукобили су се са неистомишљеницима, док још траје пребројавање гласова у неколико кључних држава за крајњи предсједничких избора.

Извор: мондо

MD MONTEL