НЕ ПРИХВАТАМО ЦЕНЗУРУ!

JP Putevi Brcko

„ИСТИНА И ОБЈЕКТИВНОСТ МОРАЈУ БИТИ БРОЈ ЈЕДАН У ТВОМ ИЗВЕШТАВАЊУ И НЕ ПЛАШИ СЕ НИКОГА“ – овако је, давно једном, на почетку моје новинарске каријере саветовао ме чувени новинар Александар Тијанић!

У данашње (ненормално) време све више је надри-новинара и медијских кућа који истину не говоре чак и када вам кажу ДОБАР ДАН! Ово се нарочито односи на све оне медијске куће које се финансирају од стране светских манипулатора. Циљ им је да шире страх и панику у јавности. Имају и разлога за то – МАНИПУЛАЦИЈА И УПРАВЉАЊЕ ЈАВНОСТИ ПУТЕМ ЗАСТРАШИВАЊА!

Тачно, исто то је и Хитлер радио. Разлика је што је половином прошлога века постојао само један Хитлер који је имао једног Гебелса. Данас постоји много више и Хитлера и Гебелса те је тешко утврдити шта је истина у новинарском извештавању!

Годинама у назад бројним медијима, па чак и онима са предзнаком „државни“, главна вест је да је неко некога напао, ранио, убио… што црње то боље! Ако се ништа црно није догодило у „нашем атару“ онда се ископа неко дешавање које се „догодило“ у некој америчкој припиздини коју ни на мапи не можете да пронађете. Битно да је што крвавије и што црње! ПАНИКА И СТРАХ!!!

И тако све до појављивања измишљеног вируса за који добар део стручне јавности тврди да је ништа друго до ОБИЧНИ ГРИП КОЈИ СЛУЖИ КАО ЗАВРШНА ФАЗА У ЗАСТРАШИВАЊУ И МАНИПУЛАЦИЈИ КОМПЛЕТНЕ ПЛАНЕТЕ!

Није ово никаква теорија завере. Не постоје теорије. Постоје само завере режиране од стране светских моћника, манипулатора, богаташких тровача и убица како би коначно остварили свој сан – ЗЛАТНА МИЛИЈАРДА ЉУДИ (БОГАТАША) НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ!

Наравно, може све ово да вам се свиди или не – то је до вас како сте одлучили да живите! То је ваше право као што је ово моје право да формирам своје мишљење и свој став!

Портал Објектив МЕДИА неколико пута је објављивао јавно изнешен став стручњака који потврђују да нас у вези Корона пандемије месецима лажу. Међу њима, између осталих, је и професор др Мила Алечковић психолог. Њен став, снимљен на јутјубу недавно смо и објавили.

Између осталог, професор Алечковић је рекла следеће:

“Плава хируршка маска ​​корисна је само када сте болесни како бисте избегли контаминацију људи око себе, то није маска ​​која се користи за заштиту од вируса… Не нуди заштиту од вируса, плава маска ​​не штити уопште”.

Даље Алечковић у свом излагању износи и тврдњу да је проналазач ПЦР теста, Kary Mullis, “сам рекао да тест ништа не тестира”:

“Значи, знамо да тест не мери јер је његов инвентор рекао да је тест добар за науку али да није клинички никако поуздан. Он је то рекао давно, умро је прошле године али он је оставио то у завештање да се његовим тестом ништа не мери”.

У наставку свог обраћања, позивајуће се на храбре немачке лекаре и адвокате, др Мила Алечковић наводи:

“(…) Ови научници су претходних месеци поново то истраживали, поново вршили истраживања и дошли до закључка медицинског, лабораторијског, да ниједна тестура тим тестом није потврдила, не корона, ковид, сарс 2, ковид-19, него ниједан вирус”.

Наравно, поред овога професор Алечковић изнела је још низ чињеница у којима стоји да је позадина овог планетарног застрашивања нешто сасвим треће и да нас белосветски моћници МЕСЕЦИМА ЛАЖУ!

Тим истим белосветским баксузима не одговара изјава професорке Алечковић јер би јавност могла да чује и другу страну медаље! Стога су белосветски баксузи снимак конференције за медије на јутјубу забранили и скинули а свим порталима, међу којима и порталу ОБЈЕКТИВ МЕДИА су, због преношења конференције и објављивања, доделили негативну оцену на Фејсбук платформи.

Наравно, треба рећи и то да су све ово урадили „на демократски начин“ путем „изабраних“ портала за „раскринкавање“ из Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине којима је плаћено да „утврде“ чињенице око тачности у изјави професорке Алечковић. И ето они су „стручним“ анализама утврдили да професорка не говори истину! БАШ ДЕМОКРАТСКИ!

Оно што белосветску гамад веома боли је то што је изјаву професорке Алечковић видело на десетине хиљада читалаца путем портала којима је истина на првом месту, међу којима је и портал Објектив МЕДИА! И ми смо веома поносни на ту чињеницу!

Овде се заправо ради о цензури. Тачније ПОКУШАЈ ЦЕНЗУРИСАЊА ТЕКСТОВА КОЈИ СЕ НЕ ДОПАДА СВЕТСКИМ БАКСУЗИМА!

Заправо, овом „негативном“ оценом што нам је Фејсбук доделио нама даје мотив и снагу ДА У ИСТИНИ И ОБЈЕКТИВНОСТИ ИСТРАЈЕМО ДО КРАЈА!

У име редакције Објектив МЕДИА, уз велику захвалност свима вама што нас пратите, поручујемо, уколико нас и укину на Фејсбук налогу, нећемо одустати од наше пароле „100% ОБЈЕКТИВНО“ те нас, уколико дође до укидања, и даље можете пратити на нашој веб страници www.objektivmedia.com

Хвала на поверењу!

Мирослав Обрадовић, главни и одговорни уредник портала Објектив МЕДИА

MD MONTEL