СУПЕР НАМ ЈЕ ВИЗОР ЗАДОВОЉАН!

JP Putevi Brcko

Пијем јутарњу кафу и читам зна ли се шта око Избора у Кондоминијуму, кад натрчим на вест да је онај несрећник, први до високог, презадовољан изборним процесом у Кондоминијуму!

Еј!! Честита он народу Кондоминијума на „неометаним“ и сигурним Изборима! Рођо бре, па није ово Нагорно Карабах. Овде живи цивилизован свет. То што сте нас крајем прошлог века зајебали те смо ратовали, то је давно завршена прича буразеру. Нема више таквих будала, не мораш да бринеш. Два пута нас зајебати нећете.

Још као он забринут што смо морали да изађемо у изузетно тешким условима – под Короном! Рођо па и ту сте нас зајебали. Вирус нисмо измислили ми него нам је и он наметнут. И он је дошао заједно са вама као и сви вируси које нам деценијама доносите. Брини се ти да тебе неки вирус не ухвати. Да, заборавио сам, вас окупаторе вирус не напада! Јбг!

Ал најцрње од свега је што он честита и хвали Изборну комисију Кондоминијума! Па јебо те лед рођо, ти стварно ниси нормалан! Шта честиташ – стручност, спремност или ажурност? Па људи у Кондоминијуму по петнаест дана немају појма, након завршетка Избора, какав је изборни резултат захваљујући баш тој Изборној комисији. Данима говоре да „БРОЈЕ ГЛАСОВЕ“. Чиме броје јбт? Јел круначем за кукуруз броје па од набијених жуљева „не знају Џе ударају“?! И ти се нашао да честиташ њима… Рођоооо!

Знам да те не можемо избећи. Дођеш кад `оћеш, шврћкаш се по граду, водају те ко мајмуна са ручка на ручак, тамо ћевап, овде сарма, онде ракија и печење… и онда нам још дођеш и на дан Избора. Нако, да провериш да није бушна гласачка кутија, јер ако си ти пратио Изборе и проверио има ли рупа на кутији онда мора да је све тип-топ регуларе! Еј, водили они њега на гласачка места по Зовику, Буквику, Брки… ко бива тамо је критично, па он ће да направи како би народу било све потаман! Шије ми га Ђуро!

Уместо да кажеш овима у комисији да „крунач“ упале на трофазну и да мало убрзају то бројање, ти им дајеш ветар у леђа и хвалиш њихову неспособност! Не стај нам на муку рођо!

Мада… ниси ти крив. Теби је свакако да примиш плату и да се возаш по БиХ. Па још ако може да изгледа као да нешто битно радиш онда је то екстра. И ја би исто тако… да могу, ал` са овом платом… Одох пити кафу, ко ме терао и да читам вести?!

MD MONTEL