ОД НЕДЕЉЕ ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС У БРЧКОМ

JP Putevi Brcko

Због тешке епидемиолошке ситуације у Брчком, Кризни штаб донео је нове наредбе које ступају на снагу од недеље 22. новембра.

Кризни штаб је доне наредбу којом се уводи полицијски час, односно забрана кретања на подручју Брчког од 22.00 до 5.00 сати почевши од недеље 22. 11. 2020. године у 22.00 сата.

Забрањује се рад угоститељских објеката, спортских кладионица, коцкарница и друга приређивања игара на срећу, теретана, фитнес-центара и сличних делатности које се обављају у затвореном простору.

У наредних 15 дана обуставља се настава у свим основним и средњим школама и задужује се шеф Одељења за образовање да у раздобљу од 15 дана припреми одвијања наставе на алтернативан начин.

Зауставља се сав јавни превоз, налаже се ЈЗУ „Здравственом центру Брчко“ да уведе посебан режим рада у смислу обуставе рада подручних амбуланти као у раздобљу кориштења годишњег одмора.

Ззабрањује се сваки облик јавног окупљања укључујући и окупљање у приватним објектима.

Кризни штаб је задужио и Дирекцију за финанције Брчко дистрикта БиХ да направи одређен план обештећења особа које по овој наредби неће моћи да раде и да обављају делатност.

Вртићи остају да раде као и сви који нису обухваћени овом наредбом

MD MONTEL