Проф. др Рачић: Истина о СЗО, Кону, вјештачком вирусу, вакцинама

JP Putevi Brcko

„Ковид 19 је лабораторијски вирус по свим параметрима, они који тврде супротно или не знају или лажу, треће нема. Иако је уврштен у корона вирусе од стране инфектолога, сада видимо да врло мало има каратреристика те групе вируса јер они не могу да опстану на високим температурама и УВ зрацима, по томе је проф. Несторовић био у праву. Не треба га сврставати међу природне вирусе, а вирус који није природан је биолошко оружје. Учили смо још прије неколико деценија на предмету Одбрана и заштита да постоји биолошки рат путем вируса из лабораторије и чудим се Кризном штабу да то не знају. Чак и предсједник Америке отворено прича о биолошком рату и лабораторијском вирусу, каже да се бори против групе моћних људи који путем манипулација владају свијетом, а љекари ћуте“, констатује примаријус проф. др Алек Рачић, предсједник одбора Српског љекарског друштва.

Спомиње се да ће Торлак производити вакцине против корона вируса?

„Торлак је продат компанији Новартис, суштина уговора је под велом тајне и није ми јасно зашто Вучић то и даље крије од народа, кад је штетан уговор склопљен за време жутих? Торлак је производио појединачне вакцине које смо и извозили у пола свијета колико су биле квалитетне. Прије 10-ак година креће кампања да треба да се користе поливалентне вакцине (неколико вакцина у једној) јер ће као дијете мање да плаче, иако је јасно да је вакцина са више састојака много штетнија. Онда су спиновали и приказали да Торлак није довољно технолошки напредан да произведе поливалентну ваквину, а гарантујем да је Торлак за то био оспособљен, али 2005., 2006. је тадашње руководство Торлака одлучило да их не прави. Мислим да су ти људи одустали знајући колико је таква вацкина штетна. У то вријеме долази до тешких кривичних дијела, које нико не испитује до данас. Тада се потписује тај фамнозни уговор и Торлак почиње да производи само оно што му власник каже. Осим тога, набављају се вакцине из иностранства у шлеперима као пиво и дају дјеци, а не зна се ни тачан састав. Путин је још прије 20 година пресјекао и тамо не могу да праве штетне вакцине за Русе“, каже наш саговорник.

Примаријус проф. др. Алек Рачић дијели мишљење Трумпа у вези Свјетске здравствене организације.

„Све у вези СЗО што прича Трумп је у праву, хитно је треба укинути и ослонити се на домаће здравствене организације. Предсједник СЗО уопште није љекар, а у својој земљи је оптужен за разна кривична дјела, побјегао је и путем уцјене сад пристаје на све. Свуда се пронађу неки прљави играчи и преко њих се завршава посао, тако је и са директорима клиничких центара. Србија СЗО даје милионе евра, а народ нема хљеба да једе, док предсједник САД обуставља финансирање и хоће да је укине?! Обишао сам цио свијет и био свуда на усавршавању осим у Аустралији и тврдим да нигдје није ситуација у здравству као у Србији. Овдје је окоштао систем, очеви љекари тјерају синове да их наслиједе умјесто да буду рукометаши или нешто треће, завршавају преко везе, наслијеђују посао па долазе на мјесто љекара и мрзе то што раде, немају знање, гледају пацијенте попријеко… Не може то тако у здравству да се ради јер излазе неквалитетни људи и долази до колапса здравственог система. И у тендерима су се испрљали многи, па они који иза себе имају кривична дјела све пристају да потпишу што им траже јер су уцјењени и зато их постављају на функције“, објашњава Рачић.

Ово је само мали дио онога што је овај изузетно стручан и занимљив гост испричао, а шта је још открио током емисије погледајте у видео линку.

Извор: srbin.info 28.07.2020. Београд

Препоручујемо Вам да погледате цијели интервју емисије “Интервју” на БАЛКАН ИНФО  и сазнате више о бројним занимљивим темама.

Интервју је снимљен 05.11.2020. године у просторијама БАЛКАН ИНФО, у Београду. Емисију је водио новинар Теша Тешановић.

MD MONTEL