МИЛА АЛЕЧКОВИЋ: Вучића И Кризни штаб Контролишу Сатанисти Преко Црне Психијатрије!

JP Putevi Brcko

Гост Славија инфо тв била је Проф. др Мила Алечковић. У емисији Интервју Мила је објаснила појам црне психијатрије код владара на Западу али сад и у цијелом свијету као и код нас. Мила сматра да се намјерно у политику гурају људи са таквим поремећајима. У ценар за обуку у Паризу долазе тзв млади лидери са Балкана а у емисији Мила је навела неке од њих који су прошли обуку и постали утицајни код нас. Поред ове теме објашњена је и веза банкара и овог вируса.

За Била Гејтс рекла је да се лијечио на психијатрији. Човјек који повезује све ове ствари био је Епштај а Мила је успјела да дође до његовог списка! Једна од жртви сатаниста била је и Меланија Трамп и она је једна од ријетких која је успјела да се извуче. Нажалост велика већина није.

Сво зло по свијету праве пијани и дрогирани банкари, они су покретачи свега. Све ово је један велики експеримент који је детаљно описан, али и психолошки рат сатаниста против људи. Затварање народа у куће за Милу је средњевијековна метода лијечења, а заправо све све ради како би људи на крају пристали на све па и на чип. Вакцина коју најављују још није испитана а вјероватно ће умјесто на животињама бити испитана на људима и то на нама можда и Пакистанцима.

Струка је по ријечима Миле озбиљно заказала а Кризни шта чине људи на ивици дебилитета. О дијагнози Вучића посебно је доста испричала и нагласила да код њега није у питању афективна психоза то је обична глума. Заправо његову праву дијагнозу најбоље је поставио један италијански психијатар.

А он је човјек који поремаћаје вуче од раног дјетињства и само су се они повећавали под утицајем људи из окружења. То је посебан тип личности а у емисији Мила је открила и који. Нарочито се његово стање погоршало док је био у СРС гдје се идентификовао са агресором.

Извор: Славија Инфо

MD MONTEL