Био Ремиx балзам – за природну љепоту ваших усана!

JP Putevi Brcko

Различити временски услови, изложеност вјетру и хладноћи може се негативно одразити на наше тијело, поготово осјетљиве дијелове попут усана. Ниске температуре и вјетар могу бити један од узрока испуцалих усана. Како бисмо спријечили испуцалост усана, која поред неугодног осјећаја ни естетски не изгледа лијепо, морамо посебну пажњу посветити њиховој њези.

Веома је важно одабрати препарат који је учинковит и не садржи штетне састојке. Зато при избору препарата за његу усана будите пажљиви, јер оно што не бисте унијели у свој организам немојте наносити ни на усне.

Увијек радије одаберите природно и здраво, попут БиоРемиx балзама за усне. Направљен је од природних састојака, као и сви производи који стижу из Био Ремиx мануфактуре. Рађен је у ограниченим количинама а састоји се од пчелињег воска, рицинуса, уља грожђа, какао маслаца, схеа маслаца, витамина Е.

Пакован у амбалажу од 15 мл БиоРемиx балзам ће задржати влажност и љепоту ваших усана, а испуцалим уснама вратити сјај и пријашњи изглед.

За све информације назовите +38761942252

MD MONTEL