ПЕЛЦОВАШЕ БАБУ!

Kolubara

Зар је могуће да је смо толико наивни? Деценијама гутамо медијске лажи и петарде само из разлога јер је „нешто“ речено“ у ТВ Дневнику!?

Није први пут, ал` једна од тих „петарди“ изречена је давно, давно… пре четрдесет година! Било је то онда кад нам рекоше да је „УМРО БРАВАР“! Данима се народ распадао од плакања! Сећам се да нам учитељица није ништа предавала већ је само плакала. И ми основци смо били „тужни“ и плакали смо сви к`о да смо бабу изгубили! Боље је да плачемо због Бравара него да имамо писмени из матиша па да плачемо због добијеног „бугера“ за крај године! Јбг, у Дневнику рекли да се плаче и сви су плакали!

А то што никада није утврђено КО ЈЕ БИО ПРАВИ БРАВАР И КОЛИКО СМО ТИХ БРАВАРА ИМАЛИ – то ником` ништа! Еј, спасао га Рекс од атентата! Да не говорим да је онај задњи Бравар, за којег нам рекоше у Дневнику да је умро, заправо умро још месец дана раније – и то ником` ништа! То што су празан сандук данима возали у вагону Плавог воза по тадашњој Југославији док нису тај исти празан сандук закопали на Дедињу – ма ником` ништа јбт. Па усмрдио би се да је био у сандуку, ал` нисмо се опаметили!!!

Ево четрдесет година касније и даље се више верује ТВ Дневнику него рођеном оцу!

Само узмимо за пример ову 2020-ту годину. Рекоше нам у ТВ Дневнику да је Брус Ли прогутао Бетмена и да је то разлог рођења „новог“ вирус који напада старије. Треба издржати само „који месец“ јер вирус не може да опстане на температури од 40 степени Целзијуса и онда ће… не, тек пред зиму ће престати… не, вирус не напада само старије, напада и људе средње животне доби али… не, не, вирус напада само мушкарце… не, не, не… вирус напада помало и жене, ал само оне које пуше… ма неееееее, може и децу да нападне ал` тек након 22 часа…

Колико је верзија било везаних за овај Бетменов вирус то се и не зна!!! Јбг, све је речено у ТВ Дневнику и мора се веровати свим верзијама јер ово је нешто „ново“ и не зна се шта и како ал` се зна да ће вирус бити побеђен – уз вакцину! Ојбт!!! Па ко још верује да је ово због Бетмена а не због ЕКОНОМИЈЕ ВЕЛИКИХ МОЋНИКА КОЈИМА ЈЕ ЈЕДИНИ ЦИЉ НОВАЦ! Добро, вирус грипа постоји ал` овај којег су назвали по Бетмену је победио и рак и све остале болести. Више нико не умире од оних доскорашњих болести већ само умиру људи од Бетменовог вируса који не може да прође кроз растегнуте гаће на лицу Земљана! Застрашујући вирус!!!

Ал` нема везе, ко нам је крив кад смо толико наивни а ови баксузи се заиграли па настављају од нас да праве дебиле и вређају нам интелигенцију.

Све ће бити јасније, кажу „стручњаци“ у Дневнику, након ПРВОГ ПИКА ПРВОГ ТАЛАСА… Или можда након СТВАРАЊА ИМУНИТЕТА „КРДА“ УСЛЕД ЧЕГА ДОЛАЗИ ДО МАСОВНЕ ИМУНИЗАЦИЈЕ И СТВАРАЊА АНТИТЕЛА. ТАДА СЕ ОЧЕКУЈЕ ЗАРАВЊЕЊЕ КРИВЕ ПРВОГ ТАЛАСА И КОНАЧНА ПОБЕДА ВИРУСА У ДРУГОМ ПИКУ ПРВОГ ТАЛАСА… Јебем ли га, ако је све ово и „стручњацима“ било јасно… ал то су рекли у Дневнику и ми смо опет све то поверовали и прогутали к`о ћурка зрно кукуруза!

Е онда је дошао ДРУГИ ПИК ДРУГОГ ТАЛАСА, и то некако баш пред Изборе! Здравствени „стручњаци“ Кризног штаба рекоше нам да без проблема можемо изаћи да слободно обавимо своју грађанску дужност! Онда је дошло и до „логичног“ повећања заражених упркос томе што су сви се придржавали епидемиолошких мера и ношења крпаних маски преко лица. Наравно, са вирусом је договорено примирје да не напада за „црни петак“ мада је вирус прекршио претходно примирје за верске празнике!

И таман се народ мало обрадовао, онда су „стручњаци“ почели да кукају и да криве исти тај народ јер се народ опустио и није се придржаво епидемиолошких мера! Нема логике ал није ни битно! Добро, представници власти и чланови Кризног штаба су имуни и они не морају да се придржавају тих епидемиолошких мера. Њих вирус неће, ал` зато су нама опет увели полицијски час. Детаљном анализом утврђено је да вирус креће у напад тачно у 22 часа. Тек негде око пет ујутру вирус се умори од тумарања по граду и онда се исти тај вирус, сада исцрпљен, враћа уморан на спавање како би освежио свој организам и поново кренуо у напад – у 22:00!

У међувремену, све ово прати плаћена ТВ пропаганда да „само што није“ спремна вакцина за масовно вакцинисање људи јер само је вакцинација „спас“ за све нас! Вакцина у ванредним околностима и по важећим здравственим Законима не мора да буде 100% исправна јер ово је ипак ванредна ситуација и може бити употребљена без стопостотне анализе! Питање је само која ће држава коју вакцину од кога купити?

Добро, то што вакцина није баш, баш сигурна, као и чињеница да још нико не зна баш, баш, баш све састојке ове „спасоносне“ вакцине… ма ником` ништа. Јака штета хоће ли бити последица и какве су нус појаве – БИТНА ЈЕ РАЧУНИЦА И КО ЋЕ КОЛИКО ПРОФИТИРАТИ. Зато су у Кризним штабовима ангажоваи добро плаћени „стручњаци“ да лобирају јавност путем ТВ Дневника! Невероватно како им је „глатко“ пошло за руком да убеде јавност да ће тек друга, а врло могуће чак трећа ревакцина бити спасоносна. Тачније, НАКОН ОСАМ НЕДЕЉА ОД ЗАДЊЕ ПРИМЉЕНЕ ВАКЦИНЕ ЛЕК ЋЕ „ПОЧЕТИ“ ДА ДЕЛУЈЕ. Ма хоће сигурно, само се не зна у ком смеру!

И коначно је освану и тај дан – 8. децембар 2020. године!

Тог дана, док се јадни Здравко Кривокапић, нови премијер Црне Горе возио таксијем од куће до премијерске фотеље, срећу или право да први у свету употреби непроверену вакцину против Бетмена, добили су британци. А прва међу њима је пелцована деведесетогодишња баба из Ирске!

Брује медији само о баби!!! Баба се не скида са ТВ-а! Цео дан гледам на ТВ Дневнику пелцовање бабе! Нико срећнији од бабе! Баба стара к`о Глагољица. Још памти смрт Ричарда III (1485. god.). Њен последњи исписник умро је крајем прошлога века. Баба једном ногом у гробу а другом управља инвалидским колицима, ал` отима се – неће да умре!

Баба бре, јебо те лед! Ако дочекаш прву ревакцину предвиђања су ти да ћеш живети још сто година. Браво баба! А ти народе, ако се не пелцујеш, умрећеш – гарантовано!

Зато се дајте у галоп и још јуче заузмите ред за пелцовање. Нисте луди да умрете ако вам власт даје могућност да се бесплатно вакцинишете непровереном вакцином. То вам је гарант да нећете умрети – никада!

Баба, жива ти била још сто година, ал’ мене вакцинисати неће!

MD MONTEL