ОКОНЧАН ДИО АКЦИЈЕ

Kolubara

Чланови Светосавске омладинске заједнице заједно са члановима удружења Св. Георгије из Лончара, те комшијама Саве Роснића из Гредица, направили су акцију, у којој је су побољшани тренутни услови живота Саве Роснића.

Прикључена му је струја, прозори и врата постаклени, почепљени су оштећени зидови и прозори, те је изолација сада много боља. Такође цијели животни простор у коме Саво тренутно живи је очишћен, ослобођен свих непотребних ствари, а шпорет са довољном количином дрва му је на располагању. Брат Саво је добио и већу количину залихa хране, зимске гардеробе и основних ствари за хигијену.

Овом приликом захваљујемо се свима онима који су до сада дали своје прилоге за помоћ Сави Роснићу и свима који су директно били укључени у акцију. Ово је тренутно стање а у плану је на прољеће и сређивање нове недовршене куће како би и трајно био олакшан Савин живот за све наредне године и зиме. Тако да Ваше донације и даље можете уплаћивати преко нашег рачуна са назнаком за помоћ Сави Роснићу. Свако добро дјело остаје уписано за вјечност.

Жиро рачун: Светосавска омладинска заједница Брчко, Нлб банка 5620048129118667, са назнаком „За помоћ Сави Роснићу“.

Извор: Светосавска омладинска заједница Брчко

MD MONTEL