МАЈСТОРЕ, ХОЋЕТЕ ЛИ ПОДНЕТИ ОСТАВКУ?

Kolubara

Колико је у Кондоминијуму апсурдна ситуација то и врапци на грани знају. Не постоји Одељење у којем се апсурд нe бележи као природна појава. Уместо Кондоминијум требали би да се зовемо АПСУРДИСТАН! И јавност у Кондоминијуму је о томе одавно упозната и ту нема шта да се дода. И таман кад помислите да „нема даље“ опет нас „стручњаци“ изненаде неким апсурдом да се човек забезекне! Тако је и овај пут, а реч је о ВАКЦИНАМА ПРОТИВ КОВИДА – 19!!!

Наиме, изгласала Влада Кондоминијума ЗАКЉУЧАК О САГЛАСНОСТИ ОДЕЉЕЊУ ЗА ЗДРАВСТВО – ОДОБРАВАЈУ СЕ СРЕДСТВА ЗА НАБАВКУ ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19! Преко пола милиона марака одобрено је за набавку 32.000 вакцина за пелцовање 16 хиљада Кондомичана! Браво мајстори!!!

Изашао несрећни шеф Одељења за здравство сав срећан пред камере и саопштио да је одобрена реализација споразума о набавци вакцина које ће бити добављене крајем марта 2021. године! Сав срећан је саопштио да се зна да ће прве вакцине примити „највероватније“ здравствени радници и „угрожено“ становништво. Зна се и то да једна вакцина кошта 55 долара и да ће бити бесплатна за грађане! Једино се не зна КОЈИ ЈЕ ПРОИЗВОЂАЧ!

Ало мајсторе, чујеш ли ти себе шта причаш и какву поруку шаљеш у јавност? Добро, знамо да шеф чита са папира, те оно што му нису написали он и не сматра за битно! Њему је битније да лова буде обезбеђена, а то шта се набавља, од кога се набавља и преко кога се све то набавља – то је мајстору НЕ-БИ-ТНО!!!

Мајсторе, није реч резервним деловима за бицикл па је свеједно дал су делови купљени на пијаци Аризона или код овлашћеног сервисера! Овде се ради о здрављу грађана! Па ни ове вакцине којима су британци почели да пелцују своје бабе НИСУ 100% СИГУРНЕ. Ено, појавиле су се и нус појаве о којима се „ћути“! Добро, брига мене за британце, американце и све оне остале светске баксузе који своју нацију одавно пелцују разним отровима. Мене интересује мој народ и чудите ме ви „стручњаци“ који појма немате, а бусате се у прса, како вам је стало до свих нас! Вама је најбитније да ће, те „НЕКЕ“ вакцине, бити плаћене и да ће те исте „НЕКЕ“ вакцине „сигурно“ стићи, као и то да ће бити бесплатне!!! Мајстори, мајстори!

Хоћете ли ви (шефови у Влади) потурити своје раме за пелцовање непровереном вакцином? Или ће и вас пелцовати коктелом витамина као и све државнике пред камерама, како би убедили јавност да „верујете“ у набављену вакцину против Ковида?

Хоће ли ова ујдурма са „непознатим“ вакцинама завршити исто као и плаћени малинарски респиратори који нам никада нису испоручени? И то смо платили а нисмо добили. Мада, добро је и да нам нису стигли јер су респиратори „врхунског“ квалитета! А то што су паре потрошене то ником` ништа мајсторе мој!

Хоћете ли можда организовати свечани дочек за те „НЕКЕ“ вакцине уз концерт на тргу како би и оно „културно“ одељење могло да, кроз концерт, опере коју маркицу за себе? Можда би требало организовати да, КО ПРВИ СТИГНЕ НА КОНЦЕРТ, БУДЕ И ПРВИ ПЕЛЦОВАНИ ГРАЂАНИН У КОНДОМИНИЈУМУ… Да и ми имамо неку своју „бабу“ која је прва пелцована!

Заправо, право питање би било МАЈСТОРЕ, ХОЋЕТЕ ЛИ ПОДНЕТИ ОСТАВКУ?

Ово што ви радите мери се са „ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ“!!!

MD MONTEL