НАЈПОПУЛАРНИЈЕ „ECSTASY“ ТАБЛЕТЕ РАНГИРАНЕ ПО ИМЕНУ И БОЈИ

Kolubara

„Addiction Now“ испоручила занимљиву студију о најпопуларнијим „ecstasy“ таблетама, али и упозорила на неке од најопаснијих

Организација „Addiction Now“ спровела је истраживање на темељу чијих су резултата рангирали екстази таблете по популарности, имену и боји. За потребе студије од велике су помоћи била искуства конзумената, који су њихову мејл адресу затрпали с преко 8000 пријава.

Студија се показала врло информативном, обзиром да врло јасно говори које су врсте екстазија најпопуларније и гдје, а селектиране су по имену и боји. На врх табеле засјела је таблета „Blue Dolphin“ с 58 пријава, а након ње слиједе „White Mercedes“ с 52 пријаве, те „Green Apple“ с 20 пријава.

Екстази таблете Суперман, Трансформер, Ролекс и Картиер означене су као врло опасне од стране конзумената, на што је упозоравао и Амстердам „Dance Event“.

Полиција у САД-у је 2014. године пријавила 2 фатална исхода узрокована конзумацијом „Green Apple“ таблетама. У Аустралији је прошле године забиљежено 11 предозирања „Blue Dolphin“ таблетама, док је од посљедица конзумације исте таблете у Енглеској преминуле 4 особе.

Извор: klubikon

MD MONTEL