Градоначелник даровао прве бебе

Kolubara

У складу са традицијом и новоименовани градоначелник Брчког, Есед Кадрић, даровао је прве бебе рођене у новој години новчаним износом од по 500 КМ. Прве породиље у Брчком у 2021. години су Слађана Арсенић и Љиљана Милојевић, а бебе су рођене 2. јануара.

Уз честитке породицама Кадрић је поручио да град скромним поклоном наставља традицију даривања првих беба.

„Сретне породице су добиле најлепши поклон за нову годину, а обрадовали су и нас првим становницима наше локалне заједнице у Новој години. Желим им много здравља и радости, те да уживају у благодатима родитељства“, поручио је градоначелник Кадрић.

Градоначелник је у складу с традицијом обрадовао и 750 малишана вртића „Наша деца“ новогодишњим пакетићима као и штићенике Центра за ментално здравље у Брчком, ученике одељења деце с посебним потребама у III. Oсновној школи и малишане у хуманитарном насељу Прутаче.

„Поштујући епидемиолошке мере, а пре свега чувајући здравље себе и других, ове године нисмо организовали посете Болници и вртићима. Без обзира на то, надам се да смо обрадовали наше становнике новогодишњим поклонима“, рекао је градоначелник Есед Кадрић.

MD MONTEL