ВАИСТИНУ ВИРУС!!!

Kolubara

Било је прелепо пре него што су Кинези појели Бетмена… ал` не брините, тек је почело!!!

И таман кад мислите да је крај близу и да ће ова белосветска игранка да се заврши, кад оно шипак! Следи наставка на тему „ВАИСТИНУ ВИРУС“!!!

Навршило се годину дана од психичког малтретирања – затварања и забране кретања у ноћним сатима, од навлачења памучних гаћа преко лица у виду „маске“, од утеривања страха и вређања интелигенције, од лудачке куповине тоалет папира у огромним количинама, од почетка запрашивања хлором по јавним установама…

Кад смо код хлора, могу да замислим шта би Хитлер дао да се сетио да нас хлором запрашује по улицама и по кућама… Е зато су се сетили ови белосветски злотвори а наши „стручњаци“ то прихватили па убише од „дезинфекције“ хлором! Ко да им је Хитлер неки род! Ево код нас у Јавном предузећу плочице добиле фабричку боју. Ламинат морамо ове године стављати нов јер је од хлора тотално прогледао! Још нико од колега није ишао да сними плућа ал шкрипимо и „свирамо“ сви редом док дишемо – не због Короне већ због хлора!

И тако… помислите ево само да прође Православна Нова година и кренуће попуштање епидемиолошких мера, а оно…

Да се разумемо, увек сам био оптимиста, али увек! Чак и данас на све ово гледам са великим оптимизмом. Јбг, куд ћеш већи оптимизам него да је ово тек почетак!? Чињеница је да требамо оптимистички гледати на то да су нам спремили само један вирус на годину дана!

Замислите само да се неко од њих досетио да, на годишњем нивоу, пласира бар три „нова“ вируса. Поцркали би у року од годину ипо дана сви на Земљи. Овако један годишње вирус нам је права мера! Наравно, поцркаћемо ми свакако ал` некако је овај баланс баш ТАМАН!

Ево пред сам крај године добили смо неки „нови“ британски вирус „ЛЕЈДИ 2021 – ПРО“. Кажу да се много брже шири од кинеског вируса. Делукс верзија, сва у фулу!

Жућо британски премијер већ је изјавио да његови британаци морају користити већу дистанцу, чак метар више у односу на кинески вирус. Дакле, дистанца сада износи три метра. Каже Жућо да, досадашње Вартексове гаће на лицу у виду заштите више не помажу. Од сад маске морају да се праве од фротирних еС-еМ-Бе-ових војних гаћа! Јбг, нема зајебанције, ово је сада много опаснија ситуација.

Наравно, сценарио је сличан као и за кинески вирус – ништа се тачно не зна ал` се зна да ће и за британски вирус врло брзо стићи нова вакцина.

Ено и баба Меркелова је у великом страху од британског вируса. Одмах је предузела све да своје Швабе притегне у још драстичније мере. Најавила је да ће нове мере бити на снази (за сада) до априла (касније ће то да продужи). Прво сви требају да приме вакцину због Бетмена, како би створили антитела, а онда ће сви морати да се вакцинишу и због овог краљевског вируса.

Како ствари стоје, наредни вирус кренуће баш од баба Меркелове и зваће се „ДОЈЧЛАНД, ДОЈЧЛАНД 2022 – ПРО БЕНЦ 4Х4“. Тај има да уједа и да штипа за очи. То ће тек бити интересантно. Наравно, ако преживимо овај од кеве краљице! Мада ми у БиХ још нисмо пелцовани ни од кинеског Бетмен-вируса!

Занимљиво је да су и кинези направили вакцину. Кажу да је ефикасна 50,48%. Мени звучи баш оптимистично! Јбг, за длаку је више од 50%. Таман!!!

Морам признати да сам у свему овоме још забринутији за оне МОНА – несрећнице у окружењу! Ако ово потраје оне ће бити у дебелим проблемима јер неће моћи ни наредно лето да шетају Мона торбу по монденским местима. Ал добро, увек могу да се у фулу дотерају за одлазак на канабе код психијатра на терапију.

Шта је, ту је! Тек је почело. Биће ту свега, ја вам кажем. Зато срећно Вам и берићетно било ово 2021-во лето!

MD MONTEL