ШТА НАМ СЕ ДЕШАВА?

Kolubara

Ових дана медији су препуни наслова о ненормалном понашању учитеља глуме који је, према сведочењу, сексуално злостављао неколико девојака – данашњих глумица. О томе је, након дугогодишњег ћутања, проговорила млада глумица која је подигла јавност на ноге.

Одавно је јасно да имамо „на кило“ оваквих манијака којима би требало судити јавно, на тргу, уз ТВ пренос. И пресуду би требало донети истог дана. Без судског развлачења у недоглед поштујући некаква његова „права“! Немаш право на било какво право буразеру. Јеси сексуално злостављао? Јеси! Признај, јеси крив? Јеси! Нема нисам знао, нисам хтео, мислио сам само, жао ми је… Крив си и тачка! Сад пред свима лично да ставиш конопче око врата и да измакнеш столицу под ногама. Има да висиш на Тргу буразеру за пример осталим педофилима. Да висиш док конопче не иструли!

Дакле, кратко и јасно. Све се реши у два дана. Један дан хапшење, припрема за суђење, израда јавне трибине са хоклицом и куповина конопчета за вешање. Други дан суђење, изјаве сведока и признање без оклевања. Пред смирај дана пењање на хоклицу, конопче око врата и цап – готово, крај!

Е, да се мене пита ја би то тако. Ал` не пита ме се ништа. И морам признати да ми је мука више. Не због тога што ме се ништа не пита већ због оволике хампе, халабуке и јавног линча око свега пре него што Суд донесе коначну одлуку. Док дилери дроге пролазе неименовани, овакви случајеви су подложни линчу!

Ево данима слушам подршку јавности кроз присећања згрожених глумаца како је учитељ глуме био монструм, како их је све терорисао, како је био одвратан. Па чак и оне маторе глумице се сећају како су увек биле згрануте његовим грубим и насилиним понашањем! Данима се не скидају са ТВ. Ово је постала тема број један.

Да се разумемо, не браним ја монструма. Већ сам рекао како би то решио, нарочито када је реч о педофилима и злостављачима над слабијим. Ал де више јбт, рерну кад упалим искочи нека глумица да се „присећа“ и сведочи уз подршку жртвама! Заборавили сте и за Корону, за пелцовање, за земљотресе… Заборавили сте и на оно силовање нас самих од стране ове власти… Заборавили сте на све досадашње нерешене афере!!! Сад је број један тема у окружењу злостављане глумице! А нарочито исповести оних који нису злостављани ал су за то знали, ћутали и гледали са стране! ЗАШТО СТЕ ЋУТАЛИ СВИ О ТОМЕ?

Ало бре народе. Да, ви што се зражавате! Где сте били до сада? Што о томе раније нисте говорили? Зашто сте толике године чекали и гледали да кретен ради шта хоће? Тек сада, након више од десет година, сетили сте се да сте нешто као приметили „још давно“! Да се ја питам и ви би мени мало висуцкали на конопчету јер то ћутање је прикривање и саучесништво у истом делу!

Пун ми вас је кофер свих таквих моралних и брижних!

Где сте били кад је онај баксуз глумац силовао дечака? Тад нисте нешто бринули о моралу! Да, то је ипак педерски подухват, па се нисте нешто претерано моралисали јер педерлук је нешто ИН, нешто ФЕНСИ…

Сви сте ви исти! Лажни моралисти који имате неколико аршина за исто дело! Зато ми вас је довде, ево довде више и не желим да вас слушам! И за вас би ја направио јавно суђење! Мада… нисам сигуран дал` би имао довољан број хоклица и конопчића… ма на једно конопче сви би висили заједно са монструмом!

Педофила имамо готово у свим порама у друштву. Педофила има и у мањим срединама, не само у Београду! Ал о тим педофилима нико не говори јер силни глумци препуни морала не живе у мањим срединама.

Оно што мене забрињава више од овог фенси пренемагања и што јавно постављам питање је КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА РОДИТЕЉИ НЕ ПРИМЕТЕ ШТА СЕ СА ЊИХОВОМ ДЕЦОМ ДЕШАВА ТОКОМ ОДРАСТАЊА?

Како је могуће да „педагог“ каже родитељима: НЕ, ВИ НЕ МОЖЕТЕ УЧЕСТВОВАТИ У ШКОЛИ ГЛУМЕ. ДЕЦА МОРАЈУ БИТИ САМА СА НАСТАВНИКОМ У ЧЕТИРИ ЗИДА! Еј бре!

Добро, нисам ја ни за варијанту да се родитељ меша у све ко маргарин, ал` ово није настава у школи већ ваншколска активност и требало би у то да родитељ буде укључен!

Нисам ја ни за варијанту да се родитељ меша баш у све. Знате оно… паркира џип пред школу и држи предавање учитељу како његово дете није заслужило тројку већ петицу јер ОН је своје дете испитивао кући и видео да оно зна за петицу! Наравно, обично је тај ОН једва завршио основно образовање. Дакле, не, никако нисам за то мешање!

За разлику од „оцењивачког“ мешања, не разумем како родитељ нема појма и не примети да им дете преживљава разне страхоте од неког монструма? Добро, има и родитеља свакаквих. Мора дете да иде на часове глуме јер је учитељ глуме врхунски педагог који ће од њиховог детета направити Николу Коју! Џаба дете говори да неће да иде. Мора и тачка!

Можда ово питање ШТА НАМ СЕ ДЕШАВА треба сами себи да поставимо? Можда постављамо превелике циљеве својој деци без обзира да ли то наша деца желе или не!

Схватите! Један је Ђоковић, један је Којо, један је Тесла. Ваше дете може бити одличан тенисер ал` ваше дете се не зове Новак и не презива се Ђоковић. Пустите децу да буду оно што они желе.

Са друге стране, давно прошло време је било оно када су учитељи и педагози били наши други родитељи. Давно прошло време је било када нас је разредна у школи могла помазити по глави и родитељски загрлити а да се, по европским стандардима данашњице, то не тумачи као сексуално злостављање!

Давно прошло време је било када се кретени и мајмуни нису јавно изјашњавали да су педофили. Изгубио се сваки морал у друштву. Стога ме неће изненадити да сва ова хампа око кретена који је сексуално злостављао децу на часовима глуме није нека друга позадина.

Можда ће преко овог кретена педофили добити статус у друштву. Можда ће сва ова хампа помоћи да се педофилија представи као „болест“ и да се легализује на мала врата! Чињеница је да иза свега у данашње време стоје педери и да се они о свему питају. Тако да питање ШТА НАМ СЕ ДЕШАВА можда води на сасвим другу страну.

Пазите своју децу, брините о њима, слушајте их… Деца говоре чак и када ћуте! Друштво је постало болесно а нисам сигуран да за ову болест постоји вакцина!!!

У ПАМЕТ СЕ НАРОДЕ, У ПАМЕТ!

MD MONTEL