Болнице пуне вакцинисаних кинеским цепивом, режим спинује нови пик да то прикрије?

Kolubara

Велики број људи који је вакцинисан или ревакцинисан кинеским цепивом, тренутно лежи на КБЦ Бежанијска коса и у осталим Ковид болницама. И поред тога што су вакцинисани, они су се разболели од Ковида-19 и позитивни су на корона тесту, незванично сазнаје „Србин инфо“.

Пре неколико недеља мађарски премијер Виктор Орбан је изјавио да чека са набавком кинеских вакцина док не види како ће деловати у Србији!

„Прво, Србија је озбиљна земља. Успела је да организује снабдевање боље од оних који су у Европској унији. Друго, у питању је предсобље – можда реч „лабораторија“ није одговарајућа, али суштински то јесте – тамо где за нас испробавају вакцине у које још увек нисмо сигурни, ако то могу тако да кажем“, рекао је Орбан.

Дакле, испада да је за Орбана Србија била лабораторија и тест полигон за вакцине. О овој теми говорио је и Мирослав Паровић, лидер Слободара, који је изразио сумњу да режим у медијима спинује нови талас короне („изазван скијањем и журкама“), како би прикрили податак да има много заражених људи после вакцинације.

– Власт пушта причу да ће нови пик короне доћи због неодговорних људи који иду на скијање како би тиме покрили масовну, а неуспешну тест вакцинацију кинеским вакцинама – нагласио је Паровић.

Извор: србин.инфо

MD MONTEL