ТОТАЛНИ ДЕБИЛИЗАМ

Kolubara

Први талас новог вируса Корона… Други пик првог таласа… Други талас… Трећи пик првог таласа…. Први талас бразилског соја вируса Корона… Стиже британски облик вируса… Вакцине  су  преко 50% сигурне… Нису вакцине већ генска терапија… Произвођачи не одговарају за последице… Треба да се вакцинишемо у што већем броју… Анални тестови бољи од досадашњих… Нови амерички сој короне може да нападне и вакцинисане… Морамо се поново вакцинисати сваке године минимум једном… Свакодневно нас оваквим насловима бомбардују медији!

Више се не зна ни шта је тачно, ни шта није. Реално – вирус је присутан а све остало је до кризног штаба који очигледно има неку своју рачуницу у свему овоме. У суштини, фрка око вируса добија размере колективног дебилизма. Просто се утркују стручњаци из кризних штабова у свету ко ће од људи направити веће дебиле. Нарочито нас праве дебилима кад кажу да је полицијски час веома успешно спроведен јер је установљено да вирус углавном спава све до 22 часа и да је након тога хиперактиван до раних јутарњих сати. ДЕБИЛИЗАМ ТОТАЛНИ!

Ал`, ништа није случајно. Гледано са аспекта доктора, нарочито ових из кризних штабова, сви они су чланови секте под плаштом здравствене организације која је све ово и смислила. Да, баш тако, ИЗМИСЛИЛИ СУ СВЕ ОВО ИЗ САМО ЊИМА ЗНАНИХ РАЗЛОГА!!! Како другачије објаснити кад они знају дан и сат кад ће се појавити нови пик (шта год то значило) или нови талас!

Ових дана, један од најгласнијих здравствених радника у Србији, иначе члан белосветске секте, изјавио је да се невакцинисани грађани МОРАЈУ обележити и јавно етикетирати како би се разликовали од оних који су вакцинисани. У преводу, невакцинисанима треба нацртати мету на челу или им ставити жуту траку око руке са натписом НИЈЕ ВАКЦИНИСАН – ПУЦАЈ, ШТА ЧЕКАШ? Мора да се зна коме треба главу скинути јер не жели да слуша „струку“!!!

Нису сви лекари заговорници вакцинације. Не само код нас већ и у свету! Добар део њих месецима говори да је све ово добро исценирани процес који нас враћа у камено доба. Многи од њих месецима тврде да вакцина не постоји и да је ово, заправо, ГЕНСКА ТЕРАПИЈА која се људима убацује у виду вакцине. Наравно, треба подвући да је ова терапија НЕИСПИТАНА и да се кроз изговор вакцинације ВРШИ ЗАДЊА ФАЗА „ИСПИТИВАЊА“!

А како другачије објаснити кад се ВАКЦИНИСАНИ ГРАЂАНИ ПОНОВО ЗАРАЖАВАЈУ ВИРУСОМ КОРОНА! Апсурд!!!

Зар треба још некоме све ово појашњавати? Да, на жалост треба! Постоје необавештени којима све ово не можеш ни у сну објаснити. Довољан доказ је ред за вакцинацију. На питање за коју вакцину сте се пријавили, одговор код већине је СВЕЈЕДНО! Дакле тотални дебилзам!

Наравно, комплетном овом дебилизму придружили су се иноватори који се уткују и на разне начине измишљају иновативне гаџете у служби дебилизма! И није никакво чудо што се повећао број психијатријских случајева!

Уколико гласно говорите и пишете о овим стварима долазите у позицију да вам ударе забрану уласка на друштвене мреже, па чак и да вам укину профил. Зато, уколико се не видимо следећи пут знајте да су и нас укинули… а већ су нам претили!

У сваком случају, ДЕБИЛИЗАМ ХВАТА ЗАМАХ И МА КОЛИКО ДА СМО ОПТИМИСТИ НЕЋЕ СЕ ОВО ЗАВРШИТИ НИКАДА!

Трпиш ли довољно сав овај дебилизам народе мој?

MD MONTEL