ОТВОРЕН „ЖЕНСКИ БАЗАР“

Kolubara

У организацији „Воћног клуба“, на платоу испред робне куће у Брчком, започела је дводневна манифестација под називом „Женски базар“, односно мини сајам, на коме су изложени производи жена домаћица и предузетница.

На штандовима сајма може се видјети лепеза производа од ручних радова, зимнице, меда, ракије и цвијећа односно свега онога што жене могу  направити  у домаћој радиности.

Даринка Калањ, портпарол „Воћног клуба“ каже да је планирано да сви они који желе посјетити „Женски базар“  у Брчком могу то урадити данас и сутра од десет до 16 часова.

„Широка је лепеза онога што женска рука може да направи, али жене немају могућности да своје производе пласирају и ово је одлична идеја за промоцију жена“, истакла је Калањ.

Поред ручних радова и производа жена из Брчког сви они који посјете ову манифестацију  ту могу наћи и производе  жена из неких од градова у БиХ, Србији и Хрватској. Изложбено продајну манифестацију  „Женски базар“ обишла је и уједно отворила Слободанка Ћурчић, посланик у Скупштини дистрикта која је овом приликом истакла потребу да се организатору ове манифестације додијели један пословни простор у власништву дистрикта који би „Воћном клубу„ омогућио лакши рад и реализацију бројних пројеката који  они у овом граду организују.

Извор: М.Ђурђевић/Радио Брчко

MD MONTEL