Штрајк глађу пети дан

Kolubara

Фочанка Маја Костовић већ пети дан штрајкује глађу, али нико од надлежних и прозваних челника фочанског СНСД-а није се огласио и даље се бране ћутањем. Маја је након обиласка љекара примила инфузију, те написала статус који преносим у целини са њеног „фејсбук“ профила.

„Пети дан… Први тежи и психички и физички. Ћуте и жмире, начелник и сарадници, ОО СНСД Фоча. Брига њих да им неко умре, они осећаја немају… Ћуте и новинарчићи фочански… Не ћути ЧОВЕК. Више њих, много њих… Али ћути власт. Мами су данас рекли да немају решење у канцеларији председнице РС?! Али, идемо даље. Инфузија и подршка пријатеља даје снагу! Хвала докторици Ивановић Верица и Наташа Малиш Костић на опоравку. ❤
Хвала вам ❤❤❤“.

„Да се објава тицала литле боyа или неког од њих, добила бих бар пријаву у полицију. Овако, и литле боy и начелник са сарадницима, пуних стомака до зуба ћуте. Ћуте и моје бивше колеге, локални медији, плаћени новинари, на оно што се дешава у њиховом граду. Ал не ћуте сви. Не ћуте храбри, не ћуте борци за слободу живота и говора. Хвала Небојша Вукановић, хвала БН ТВ и Радоје Тасић. Хвала Београду, Сплиту, Мостару, Сарајеву, Рогатици, Подгорици и свим мојим пријатељима који ми се јављају“.

„НЕЋУ НАУДИТИ СЕБИ – ТО САМ И ДАНАС РЕКЛА У ИЗЈАВИ. ЦИЉ МИ НИЈЕ ДА ИМ УЧИНИМ ТУ ПРИВИЛЕГИЈУ ДА МЕ СЕ РЕШЕ. ЦИЉ МИ ЈЕ ДА ДОБИЈЕМ ЗАСЛУЖЕНИ ПОСАО И ДА ЈЕДЕМ ОД ЗАРАЂЕНОГ НОВЦА. ИМАМ ПРАВО ДА ЖИВИМ И РАДИМ“!!!

„Пс. За све који питају осећам се добро, пијем воду, чајеве и инфузиони раствор. Требаће ми снаге. Остајте ми здраво и још једном велико хвала свима на подршци!

Девојка Маја Костовић из Фоче објавила је статус на друштвеној мрежи Фацебок да је започела штрајк глађу уз поруку „УБИО МЕ СНСД!“ У објави, између осталог, стоји да је Маја почела штрајк глађу, што није тешко поред празног фрижидера, све док неко из њене породице не добије неки посао. Уколико јој се нешто догоди, она је као кривца означила владајућу странку СНСД!

Према сазнањима из Фоче, отац Маје Костовић је лекар-стоматолог, високи функционер СНСД-а који је радио приватно у својој ординацији, и може се претпоставити да су Маја и чланови њене породице изиграни од стране владајуће странке и да се због тога одлучила за овакав вид протеста.

Извор: директно/небојшавукановић

MD MONTEL