НА ТЈЕНТИШТУ СУТРА ПОЧИЊЕ ОК ФЕСТ

JP Putevi Brcko

Седми Нектар ОК фест почиње сутра на Тјентишту, а осим богатог музичког програма за посетиоце ће бити организоване промоције књига, филмске пројекције, рафтинг реком Таром, планинарске шетње и посета неким од најлепших видиковаца у Националном парку „Сутјеска“. Фестивалски камп отвара се данас у 12.00 часова, најавили су раније организатори.

Сутра, првог дана фестивала, на главној бини наступиће Ван Гог, Горан Баре и мајке, Бркови и Мореуз, а претходно ће у ОК кампу у оквиру дневног програма посетиоце забављати Лав хантерс и Мортал комбат.

У суботу, 14. августа на главној бини ће свирати Бајага и инструктори, ТБФ, Буч Кесиди и Ху си, а на бини у кампу Марчело и Напети квинтет, те Атеист реп.

Последњег дана фестивала, у недељу, 15. августа, публика ће уживати у свиркама Хладног пива, Дарка Рундека, Канде, Коџе и Небојше, те Сопота на главној бини и Зостера и Ритма нереда на бини у ОК кампу.

Уз рокенрол, у понуди фестивала заступљена је и електронска музика, којом ће почињати и завршавати сваки дан на летној бини на базену и на афтер парти бини у кампу.

ОК фест је прошле године био отказан због мера заштите од заразе вирусом корона.

Извор: Срна

MD MONTEL