“Кашљеш, кишеш, не можеш на ноге, боли те цијело тијело? То није грипа већ хемијско оружје!”

JP Putevi Brcko

Болестан си. Нос ти је зачепљен. Боли те цијело тијело. Знојиш се, кашљеш, кишеш и немаш довољно енергије да изађеш из кревета.

То није грипа према др. Леонарду Хоровитцу. Његово мишљење, како сам каже, не заснива се на теорији завјере него на чистој завјери. Током протеклих 10 година, Хоровитц је упозоравајући на ту завјеру постао најконтроверзнији медицински стручњак у Америци.

Хоровитц тврди да су владе САД-а у дослуху с великим фармацеутским компанијама намјерно разбољеле велик број људи како би их могли лијечити и на њима зарађивати. Јер здравље не доноси новац – него болест.

Меинстрим медији извјештавају да су хитни пријеми заглављени болесницима који болују од бизарних инфекција дисајних путева које не изгледају попут вируса. Такође, медији извјештавају да је то грипа, те да је вакцина против грипе најефикаснија против ових симптома.

Хоровитц на то тврди: “Све је то фејк њуз, и лажна глупост”. Чињеница је да смо овакву епидемију виђели од краја 1998. и почетком 1999. Људи су били захваћени овом бизарном болести која не изгледа као да слиједи неки логични вирусни или бактеријски напад и пријелазни период.

Ако је стварно у питању вирусна инфекција она би изазвала грозницу али она не траје седмицама ни мјесецима што је случај код наших људи, гдје људи седмицма осјећају загушење синуса, кашаљ, умор, општу слабост… итд.

Хоровитц тврди да Институт патологије Оружаних снага има регистрован патент патогена микопласме којег сматра одговорним за ову епидемију.

“Микопласма заправо није гљива, то није стварна бактерија нити вирус. То нема станичну стијенку. То улази дубоко у језгру станице чинећи тијело немоћним у подизању имунитета против њега. То је биолошко оружје, а не грипа”, казао је.

Хоровитц вјерује да се ово оружје против људи употребљава путем Chemtrailsа, па каже:

“Вјерујем да су Chemtrailsi одговорни за хемијско тровање јавности, бар што се тиче општег пада имунитета људској популацији. Имуна дисфункција омогућава људима да постану осјетљиви на опортунистичке инфекције, као што је ова мyикпласма”, каже др Хоровитц који додаје:

“Први пут сам почео истраживати Chemtrails када су нешто распршили преко моје куће у сјеверном Ајдаху. Фотографисао сам, а затим контактирао Агенцију за заштиту околиша. Контактирао сам с центрима за контролу токсиколошких болести, а након отприлике седам дана сам добио писмо од главног токсиколога који ми је признао да заиста постоји одређена количина етилен дибромида у млазном гориву.

Етилен дибромид је познат као хемијски канцероген који је уклоњен из безоловног бензина због својих ефеката који узрокују рак. Сада одједном, појавио се у млазном гориву војних авиона. Хоровитц објашњава да тај етилен дибромид који долази из млазног горива узрокује супресију имуног система, те слаби људски имуни систем који је затим подложан на умјетно изазивање инфекција путем микопласме чиме се лако створи ‘лажна епидемија’ односно болестан човјек којег је потребно – лијечити!”

Извор: ЛијекизПрироде.ком

MD MONTEL