Истина излази у јавност – вакцине не функционишу?

JP Putevi Brcko

BigPharm-a се труди да оспори успехе већ доказаних и делотворних лекова као што су хидроксиклорокин и ивермектин. По целом свету су спашени животи са терапијама које укључују ова два лека, докази постоје за ове тврдње.

Да ли се делотворни лекови против COVID-a, попут Ивермектина, сузбијају и бране јер би могли узроковати да вакцине изгубе државна средства?

Ево шокантног поређења између Израела, који је једна од највакцинисанијих земаља на планети, у поређењу са Индијом са једном државом која има најнижу стопу вакцинације и у лечењу ове болести користи лек Ивермектин.

Подаци из Африке који показују резултате који не могу да се оспоре. Чини се као да је Африка сада надмашила САД у својој способности да следи науку и примењују је. Важно је нагласити да су представљени графикони од Johna Hopkinsa.

Токијска медицинска асоцијација јавно је објавила да препоручује свим докторима да почну лечити COVID пацијенте са Ивермектином након што су видели резултате из других земаља. Јапан има врло конзервативну културу и исто се протеже на медицинску праксу у земљи.

Да појаснимо, Ивермектин лек и његов проналазач који је за своје дело добио Нобелове награде за медицину 2015. године и лек који се налази на листи есенцијалних лекова Светске Здравствене Организације. Прописан за више од 3,5 милијарди људи, Ивермектин има један од најбољих и најдужих профила сигурности у историји медицине.

Чини се да остатак света узима у обзир чињеницу да праћење Сједињених Држава нажалост није нужно најсигурније и најбоље решење. Нема сумње да то чине из врло добрих разлога.

Извор: србининфо

MD MONTEL